Jag måste sluta att bli så sablans irro

Men ATT DET SKA VARA SÅ SVÅRT ATT SLÄNGA DET SOM ÄR SLUT NÄR MAN ÖPPNAR NÅT NYTT!

Herrgud, man kan få hjärnblödning för mindre.

Har jag hört.

 1. Jenny skriver:

  Men Mona! Varför har du fotat i min kyl? ;-);-)

 2. Haha, Jag hatar oxå när nån lämnar sådär. Varför kan man inte bara slänga den undrar jag ?
  Eller när de öppnar en ny när den gamla inte ens är slut. Då blir jag ännu mer irriterad 😛
  http://www.ankpung.se 23 åring mamma med skyddad identitet

 3. Marina skriver:

  Jag är singel, dvs ingen-som-vill-ha-mig-modellen, men är det inte oftast så att med ”korven” följer hela ”grisen” också med? 🙂
  Tips: göm nu den nya tuben och lät den gamla vara kvar… få se vad det blir för reaktioner då! Lek lite med maken o talibanen, få dom smaka på eget medicin, va? Såna saker skrämmer bort vardagstristessen, LEK! 🙂

 4. Vi möttes i bilarna i morse när du var utanför videobutiken i alvik (… för visst var det du?) – man reagerar med att man vill kasta sig över tutan och vinka som ett psyko – men förnuftet tog vid fortare, men hej hej, kul och se dig i en microsekund 😀

  // keep on rocking, H.

  1. Jamen vafan, varför tutade du inte?! Eller förresten, jag hade dött eftersom jag inte hunnit fixa håret!

 5. H skriver:

  Du, jag har en ”ekonomiskt sinnad” karl som gör tvärt om. Tex häller han vatten i tvålflaskan för att få ut det sista. Jättekul när man står i duschen och det bara kommer vatten med liiite tvålrester ur flaskan och ska man hämta en ny så blöter man ner halva badrummet. Men han är bra på andra sätt 🙂

  1. Herregud, jag hade fått tuppjuck! Då behåller jag hellre det här exemplaret!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..