Fick det här av Maggan nyss

Jag tror jag måste kräkas. På riktigt.

(Varning för känsliga tittare!)

Titta på HELA filmen. Och sprid den

 1. Du fick filmen av Maggan skriver du. Hon använder ju päls och likaså hennes mamma. Jag har klagat på att Maggan använder päls, nu kanske hon förstår varför. Det är ju ett stort pälsmode just nu. Mössor med pälstofsar säljs som smör i solsken. Pälskragar är ju så modernt nu för tiden och en sådan har ju även Maggan. Tycker det är så vidrigt att så många går omkring med päls det är ju dom som orsakar djurens lidande. Sluta köp päls och rädda djuren. Hatar människor ibland. En del kallar mig för bitterfitta när jag skriver negativt om päls. Dom är väl IQ fiskmås eller kalla .
  Det var ju bra att Maggan vaknade till slut. Hoppas fler pälsanvändare gör det också. Jag har vetat om detta i 20 år. Det har visats hemska filmer på tv många ggr. Jag blundar aldrig för verkligheten.
  Tack till alla som bojkottar päls!!

 2. Malin skriver:

  Fy fasen vilken vidrig film. Tvingade mig att se hela trots att jag mådde illa och grät, Inget överraskande dock men en bra påminnelse. Det är svårt att dra gränser för vad man själv tillåter sig att köpa. Jag använder inte dun tex men har andra i familjen som gör. Jag väljer hellre läder i skor, skärp, väskor och handskar än plast. Hur vet jag om de djuren har blivit väl behandlade eller inte, Jag ser aldrig några djur förutom fåren på Fårö och vet att de har ett fantastiskt bra liv. Men jag vill inte köpa mer produkter tillverkade av skinn just nu, men vet att om ett par veckor så har jag glömt och köper ett nytt skärp eller nya skor.

 3. Elin skriver:

  Jag får kväljningar och jag gråter. Fy faaan. Vill bara åka dit och rädda varenda djur på en gång. Och folket, köp för fan ingen päls!

 4. Anette skriver:

  Fy fan jag klarar inte av att se hela!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..