ANNONS

Är det kul med sportlovsledighet?

/

Alla andra här i finhooden är i Zanzibar, USA, Mauritius, Thailand och Maldiverna just nu. Eller åker skidor någon annanstans. (Whats wrong med Kanarieöarna nu för tiden?!Och synd att det tar sån tid att åka till Thailand, annars hade jag hängt där varje lov. 2000-talets Grekland liksom.)

Men jag undrar hur folk har råd. Fast, det är klart; eftersom jag tokvägrar mindre än 4-stjärnigt, så kostar det en miljard att åka till långt-bort-i-stan-länder. Alltså måste man spara sig lite. Å andra sidan så avverkade jag och maken en hel del av dom där paradisländerna innan talibanen kom. I vårt förra liv.

Jag får trösta mig med att vi har sjukt mycket att göra på jobbet. Så många att vi just nu är 9 personer som sliter röven av oss.

Men nästa år så är det jag som ligger i en solstol med en paraplydrink i handen. Och en bok i andra handen. För 2013 är året då allt släpper och stålingarna börjar komma in.

Oj som jag ska njuta.

Av sportlovet alltså.

Och påsklovet.

Och jullovet.

Och hela sommarlovet.

Just wait and see.

13
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00