Är det kul med sportlovsledighet?

Alla andra här i finhooden är i Zanzibar, USA, Mauritius, Thailand och Maldiverna just nu. Eller åker skidor någon annanstans. (Whats wrong med Kanarieöarna nu för tiden?!Och synd att det tar sån tid att åka till Thailand, annars hade jag hängt där varje lov. 2000-talets Grekland liksom.)

Men jag undrar hur folk har råd. Fast, det är klart; eftersom jag tokvägrar mindre än 4-stjärnigt, så kostar det en miljard att åka till långt-bort-i-stan-länder. Alltså måste man spara sig lite. Å andra sidan så avverkade jag och maken en hel del av dom där paradisländerna innan talibanen kom. I vårt förra liv.

Jag får trösta mig med att vi har sjukt mycket att göra på jobbet. Så många att vi just nu är 9 personer som sliter röven av oss.

Men nästa år så är det jag som ligger i en solstol med en paraplydrink i handen. Och en bok i andra handen. För 2013 är året då allt släpper och stålingarna börjar komma in.

Oj som jag ska njuta.

Av sportlovet alltså.

Och påsklovet.

Och jullovet.

Och hela sommarlovet.

Just wait and see.

 

 1. Maria skriver:

  Härligt att ni har mycket att göra. Kan man passa på att söka jobb hos dig då?? ;D

  1. Dessvärre så är vi fulltaliga nu, men tack ändå!

 2. Annica skriver:

  Hälsningar från San Augustin! Vissa av oss har faktiskt åkt hit, och det funkar bra med mina terrorister. Dock skulle jag ALDRIG någonsin sätta mig på nåt av charterhotellen här, vi bor i hyrd privat lägenhet med bara marginalt tokiga tyska turister!

 3. Susanna skriver:

  Direktflyg Arlanda Phuket tar 8 timmar, inte mycket mer än till Kanarieöarna. Och det är ju superbilligt i Thailand och 4 stjärnigt är superfint!

  1. Tar det inte längre dit? Måste kolla i så fall. 8 timmar kan man ju stå ut med.

   1. Ann skriver:

    Sorry. Om det inte är Concorde så tar det.10.5 timmar.
    Åker imorgon, kollade på biljetten.

 4. Anna skriver:

  Det som förvånar mig är ju att sportlovet är just en vecka. Vilken unge uppskattar skitlång flygresa till långtbortistan och sen typ tre dagar vid poolen. Tror att den ungen som fick fika med till pulkabacken hemma och skrota i pyjamas får den paus som lovet faktiskt är tänkt som. Än är det ganska många vardagsmorgnar kvar till sommarlovet!

 5. Nej nej, inte ALLA:) jag och grabben spenderar sportlovet i pyamas. Sover och kollar film. Inte en aktivitet så långt ögat når.
  Jag är likadan. Ska jag på semester så ska det vara semester, så i juli åker vi till Turkiet . Men det innebär att det är det vi gör i år. Har inte ekonomi till resor varje lov. Är snart påsklov ju, skulle man åka igen då är det meningen? Näpp, det är nog mer i finhooden det är så att alla åker:)
  Ha det så bra det går bland kartongerna och hoppas ni får njuta och chilla framöver av allt slit

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..