ANNONS

När åren går

/

För exakt 25 år sen så råkade jag titta på tv:n en kväll. Just precis den kvällen befann jag mig hos min dåvarande granne. Hon och jag hade en del gemensamt, bland annat tv-serier. Denna kväll så skulle en ny serie börja. Den hette Glamour. Eller: The bold and the beautiful på engelska. Vi bestämde oss ganska snart för att det är nog inte var den bästa serien som gjorts och av någon märklig anledning så fick vi för oss, mest jag tror jag, att jag skulle se vartenda avsnitt. Tänkte att det var väl 6-8 st.  I värsta fall 10.

Ibland får jag såna där ”måste”-tics. Det visade sig att serien skulle hålla på långt längre än så. När jag hade sett VARTENDA ETT av 2000 avsnitt, så gav jag upp. Fatta: t v å  t u s e n. En riktigt jävla skitserie dessutom. Där den ena skådespelaren efter den andre slutade, och som man ersatte med nya skådisar. Alltså, en av karaktärerna var inne på sin tredje skådis när jag gav upp efter dom där 2000 avsnitten.

För ett par år sen så råkade jag zappa förbi nån kanal och förundrades över att serien fortfarande gick.

Igår, så hände samma sak. Jag bestämde mig för att titta i 20 minuter. Och jag kan meddela att inte så mycket verkar ha hänt på 25 år.

Bortsett från att matriarken har blivit gammal.

För typ tio år sen:

Igår:

Sen finns de dom som inte har förändrats ett skit. Efter 100.000 kr hos plastikdoktorn. Säg hej till Brooke. Förmodligen 48 men ser ut som 31.

Den värsta av dem alla är Taylor. Jag minns att hon var svinsnygg back then. Två gånger under 90-talet så blev hon utsedd till en av världens 50 vackraste kvinnor.

Här är en före- och efterbild.

Snacka om att sabba sitt utseende. Hon är så stelopererad att det omöjligt kan komma nåt annat än diarré ur henne, för klämmer hon, så spricker hon i hela fejset.

Å andra sidan så undrar jag hur stor skillnaden är på mig. På 25 år.

Ska nog börja samla ihop till besök hos farbror doktorn. Ett pyttelitet besök.

26
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00