Helvetes jävlaaaaar!

DEN hjärtinfarkten!

Men ibland ska man ha tur!

 1. Sara skriver:

  Kom igen nu, Mona. Tänk vilket roligt inlägg det hade blivit. Du hade säkert kunna klämma fyra – fem inlägg av det där. Litet får allt du satsa för bloggen.

 2. Ungefär så kände jag när jag tappade sonens hörapparat på bryggan i hamnen, tänk samma scenario fast en mycket mindre mojäng som bara precis var någon milimeter för stor för glipan mellan två plankor i bryggan. Phew!

 3. Emma skriver:

  Gah! Jag fick också panik när jag tappade min husnyckel så den föll ner i springan mellan huset och trappan, när jag kom hem mitt i natten en gång. Som tur var hade jag hunnit låsa upp dörren så jag kom in ändå. Men nyckeln ligger kvar där nere för det finns inte nån möjlighet att få upp den för att den lilla trappen är fastfrusen och har stora snöhögar på vardera sida (där man normalt kan sticka in handen för att plocka fram nyckeln. Tyvär ska jag flytta snart, men jag räknar med att snön hinner tina bort till dess :/

 4. Annika skriver:

  Djäääävlar vilken tur!

  Puh!

 5. Mia skriver:

  Piiijuuuu ‘:)
  Syster lycklig har väl en massa blingiga nyckelringar????? Så det inte händer igen… +att du får lite bling i bilen;)
  Kramen
  Mia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..