Talibanens senaste kreation

Talibanen har fått mersmak för det här med skapandet. Och det är ju bra. Ähum.

Härom dagen kom hon hem med det här.

Vid första anblicken så tror jag att det är en giljotin. Tills talibanen talar om att det minsann är en smyckeshängare. Man lägger ringar på ”plattan” och hänger armband och halsband på stången. Jag hinner tänka ”var i helvete kan jag ställa den där utan att den…ehh…syns tar för mycket plats?”

Men hon lugnar mig.

”Mamma, först tänkte jag att du skulle få den, men sen tyckte jag den var så fin så jag vill nog behålla den själv…om det är okej för dig?”

”Jamen det är okej, jag har ju så mycket smycken så det hade blivit svårt att välja vad som skulle hänga på den där!”

Herregud. Saved by the bell fick just en ny betydelse.

Hur länge måste dom ha träslöjd, man byter inte mitt i terminen va?

 1. Åh herregud! Fick mig dagens skratt! 😀

 2. Deeped skriver:

  Av någon anledning anar jag att talibanen har internetförbud. Eller du har satt in surfskydd för bloggen 🙂

  1. Japp, förbud. Jag har talat om att man kan spåra allt som hon går in på, oavsett att hon tar bort historiken. Och kommer jag på henne så ryker dator OCH telefon. Men, som nån sa; det är ju bara att hoppas att hon inte går in via nån polares. Å andra sidan så skriver jag så många inlägg så det ska mycket till att hon hittar det här!

 3. Thereze skriver:

  Det finns värre saker: Min man köpte en beskrivning till ett armborst som han ville tillverka i träslöjden! Behöver jag säga att han fick nobben? 🙂 I hans föräldrahem finns alla möjliga träslöjdsalster. Svärmor slänger aldrig något.

 4. Du skulle haft mig som dotter. För det första kom det nästan aldrig hem något. Och kom det hem fick mamma bara ha det uppe/framme den månaden. Sedan skulle det bort. Mina regler. Vi träter fortfarande om en stilettsko som jag gjort i lera samt en målad glasskiva hon har i fönstret. Men det ska nog lösa sig…….

  (Å andra sidan sålde jag en bildväv för 500spänn 1984…… så lite talang kanske jag hade men ändå. Behöva stå ut med skräpet.)

 5. Helen skriver:

  Jag måste vara annorlunda – jag har alltid tyckt att det har varit jätteroligt när banrnen har kommit hem med saker från skolan. I vardagsrummet har jag en duk som äldsta dottern vävde och en tavla, ett utsnidat ansikte med små ljusblå ögon, stor mörkblå mun, ännu större gul näsa och resten är knallrött. Ja, jag tycker den är jättefin.
  Andra dottern har målat två bilder som jag köpte ramar till och har som favorittavlor. Den ena har tomtens ren med skaklar (Hon kunde inte rita släden så den är utanför bilden…) Renen har ett paket i munnen och det snöar. Den andra är ett stort knallrött hjärta med små na’lL*AR SÅ^ÅOMÅåpöö (oj, valpen hjälpte till att skriva) nallar i och runt.
  Jag har världens fulaste förkläde när jag bakar, men jag använder det.
  Jag har även fått en påse att ha min stickning i – den använder jag varje dag. Och så har vi diverse prydnadssaker, för att inte tala om hur julgranen brukar se ut, MEN JAG TYCKER OM DET.
  Nu är det dock slut på alster eftersom de har slutat skolan….

  1. Helen, ge mig din adress så kan du få ta över stafettpinnen!

   Nämen allvarligt, jag tycker om när hon kommer hem med sakerna. Älskar att se glädjen och stoltheten i hennes ögon..men sen går det över. Smörkniven använder jag dock..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..