Nån som har bott här, eller där?

Jag och talibanen har preliminärbokat två hotell i Turkiet, Icmeler och Side. Någon som har bott på nåt av dom?

Förvisso en stjärna mindre, men kanske bra ändå?

 1. ingela skriver:

  sida alla gånger härlig med mycket runt om om men vill

 2. pangis skriver:

  PS Jag såg inga inkastare, folk var vänliga när vi gick förbi restauranger.. Visst är turkar mer påträngande en greker men alla var vänliga och inte överdrivet jobbiga. Tackade man bara nej och log så var det inget mer med det.. Jag blev inte störd.. De har fullt upp med penningtäta ryssar 🙂 Satsa på Icmeler!!!

 3. pangis skriver:

  Jag hade tagit hotellet i Icmeler.. Var där förra året och det är en suveränt fin liten stad med gångavstånd till allt… Men tillräckligt med liv och utbud för att man inte ska bli uttråkad på ngt vis, Gick förbi hotellet som ligger vid stranden (Ingen fin strand tyvärr..väldigt smal) och det är riktigt nice från utsidan, Men Icmeler som stad slår Side frågar du mig!

 4. Martin skriver:

  Icmeler alla dagar i veckan. Har inte bott på just det hotellet du visar, men på ett som ligger väldigt nära. Icmeler är en liten trevlig ”stad” som har mycket inhemsk turist, och är av uppfattningen att det är här turkarna själva har sina ”sommarstugor”.

  Plus att det är fortfarande ”lugnt” där, inte lika hysteriskt som övriga turkiet.

 5. Side star beach resort med solresor! 5 stjärnor, direkt vid havet, shopping direkt utanför och gångavstånd till centrum, kanonbra mat.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..