ANNONS

And the spring is on its way, men inga 12 miljoner

/

Jag tyckte mig skönja lite sol idag och blev genast på väry gott humör.

Och när solen skiner så blir man glad…och när jag blir glad så vill jag shoppa mig ännu gladare. Jag blir en väldigt trevlig människa när jag har fått handla. Rent av underbar. Något säger mig att det är ett kvinnligt fenomen, för maken undrar om jag är felvaggad.

Igår morse tittade vi  på fyran, när en tant vann 12 miljoner på Triss, 100.000 kr i månaden. Jag frågade maken vad han skulle göra om vi  vann det.

”Styra upp företagen och sen åka på semester. Du’ra?”

”Jag skulle ta ledigt två dagar och handla ihjäl mig, sen skulle jag ringa ett gäng hantverkare så att vi får huset renoverat, sen skulle jag boka 3-4 resor, spridda över året….SEN skulle jag kanske tänka lite på att jobba. Och så skulle jag ge bort lite pengar också.”

Vad skulle ni göra?

Me and my nya poncho!

30
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00