ANNONS

Im so in love

/

Jag vet att det här inte är nån mode/klädblogg, men nu måste jag bara få berätta hur det känns att vara i en godisbutik där man får välja vad man vill. Eller ja, välja att köpa men inte behöva vara med en massa andra kunder.

När man ställer ut på mässor såsom Formex (alltså en mässa för inköpare) som är en mässa för de som har inredningsbutiker och klädbutiker, så lär man känna lite människor. Utställare alltså.

Och jag kan säga att det är jefligt mycket roligare att lära känna grossister som håller på med kläder och smycken, än de som håller på med fotoramar.

Genom den senaste mässan i januari så har jag lärt känna Johanna. Helvitti vad jag hatar snygga blondiner.

Hon och kompisen Ingela, som inte vill vara med på bild, äger ett företag som heter Plain Vanilla. Ni som är klädintresserade vet vad jag pratar om. Jag är rätt kass på märken men just PV och ett annat som heter Cream, är min absoluta favoriter. För, brudarna bakom dessa företag är duktiga på att hitta kläder som är smickrande för figuren, oavsett hur man ser ut.

Igår var jag hemma hos Johanna. Som av en händelse råkade ha hela lägenheten full med kläder eftersom de ska ut på en säljturné nästa vecka. Oj så jobbigt att prova. Oj så jobbigt att välja. Oj som jag inte ville åka hem.

Men eftersom jag inte har råd att köpa allt så får ni hjälpa mig,  vilka ska jag ha?

Vit blus som man, om man inte har en svart behå under, som jag har, får skitsnygga boppar i:

Och så den här.

Jösses vilken bra fotograf jag är…inte. Snor den här bilden från deras hemsida i stället:

Och så den här i två olika färger:

Min favorit var den här, love love love:

Det fina är att den där gröna finns det bara ett enda ex av, alltså blir jag ensam om den i så fall.

Sen hittade jag kvällens Rolls Royce, en lång variant av den gröna/rosa.

Vad ska jag välja, help me out här nu?!

Jag tänkte att jag skulle övertala tjejerna att ha ett litet event på deras lager, dit man lämpligast tar sig med bil, så att ni som har lust får komma dit och köpa kläder till lite bättre priser än normalt. De säljer ju egentligen bara direkt till butiker, även om de har en webshop för oss privatpersoner. Vad säger ni, är det något ni skulle kunna tänka er? (Öhh, kanske bra om jag frågar tjejerna först!)

Just det ja, höll ju på att glömma. Johanna har en katt. Den ser lite…ähum…skitrolig  annorlunda ut.  En svindyr raskatt som hon köpte i Hongkong.

Och en annorlunda katt ska ha ett annorlunda namn, så låt mig presentera Thomas!

62
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00