Hur svårt kan det vara

I 16 år så har maken ställt samma fråga:

”Ska man ha diskmedel i stekpannan?”

I 16 år så har vi använt teflonpanna.

I 16 år så har jag svarat ”ja”.

Det är svårt att tro att han är så intelligent som han är…i andra sammanhang.

 1. Annika skriver:

  Teflonminne, uppenbarligen.

 2. Flak skriver:

  Vilket liv…över en sån sak..var istället glad över att han vill diska..=)
  för om det nu är så att en man erbjuder sig att diska så ska fanimig frun i huset sätta sig ner på första parkett och invänta eventuella misstag för då blir det garanterat en tripp till valfri affär för att inhandla nya saker som HAN har förstört…och skulle han mot all förmodan lyckas diska/bränna/tappa eller i allmänhet klanta sig så leder detta ju enbart till ett ypperligt tillfälle för kvinna i huset att spela in eländet och youtuba/facebooka ut det för hela världen att se.
  Så vi män bjuder på det…=) varsegoa…

  1. Hahaha, nu är det ju så att han diskar under pistolhot. Skulle han inte diska efter sin omelette, så skulle jag ställa diskpannan i hans badrumsskåp!

 3. My skriver:

  Ett litet tips som vi använder oss av här hemma; på insidan av luckan till kryddskåpet har vi post-it lappar med små kom-ihåg-saker som t.ex kryddblandningar, dosering till barnens gröt, hur många D-droppar var det nu bäbisen ska ha, hur ställer jag in timern på ugnen (lär mig aldrig) etc etc. Kanske nåt för er så slipper han fråga?

  1. Du, han skulle inte ens komma ihåg att öppna luckan..

 4. UllaK skriver:

  Och min man frågar varje gång vi äter pressad potatis, om han ska sätta i en smörklick i skålen. Svaret är varje gång (efter 23 år), nej, det får var och en själv sätta i på sin tallrik ifall han/hon vill ha det!

 5. Annika skriver:

  Tror han frågar bara för att få höra dig säga Ja.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..