Jag kan inte låta bli att tycka

Sitter och tittar på kanal 5:s Fråga Olle. Var i helivitti hittar dom alla deltagare?!

Ikväll handlar det bland annat om Pony Play. Om hur två brudar spelar att de är hästar. Med betsel, träns och hela kittet. Det springer omkring i en hästhage, hoppar över hinder och leker häst. Och går igång på det sexuellt.

Här har den ena bruden nån sorts huvudbonad med betsel och träns på sig. Sexigt.

Sen visar dom ett annat par där snubbe har på sig en kyskhetshistoria i metall runt snorrborren…

…samtidigt blir han nypt rejält i bröstvårtorna.

Och så får vi lära känna Max och Jenna som bor nånstans i Sverige.

Jenna älskar att spela undergiven.

Nämen om man skulle ta och gå upp och väcka maken och köra en liten missionär så här på torsdagskvällen.

Fifan vilket jefla spännande sexliv vi har.

 

 1. Alltså. Allt är väl okay såklart. Alla är olika…sen kan väl jag tycka att det är rasande opraktiskt att hålla på och dö för att man vill ha strypsex. Där går väl någon slags gräns.

  Men det är väl inte det som är grejen här. Jag gör precis vad jag vill, men inte fan skulle jag visa det i TV? Det känns som att det där gänget som gladeligen visar allt för 15 sekunder i rampljuset är villiga att göra vad som helst. Och det handlar inte bara om Fråga Olle. Ta vilken jäkla dokusåpa som helst. Man tittar på dem, fascineras en stund, och går vidare. Det verkar inte de göra.

 2. MissK skriver:

  Alla får ha sina sexuella böjelser så länga alla inblandade är med på det frivilligt till 200% och att alla är gamla nog för att veta vad de sysslar med, alltså inga minderåriga o deltagare som tvingas o va med mot sin vilja

  De tycker nog alla som bara kör vanligt ”missionärssex” e tråkiga o konstiga precis som de med kör missionärssex tycker de e udda 🙂

 3. Nu när det är en ny dag och jag kan se mer vaket på det hela så håller jag helt med att alla gör som de vill, så länge ingen far illa. Självklart.

  Men, i gårdagens program så kändes det helt klart som om en av deltagarna egentligen inte mådde så bra, och det får mig att må lite dåligt.

  Min högst personliga amatöranalys.

 4. Myggan skriver:

  Vi tittar också på fråga Olle och jag blir lika fascinerad varje gång. För som du säger, det måste ju finnas folk som är jättestolta över sina barn/vänner/föräldrar över att de har sex i tv. Sen undrar jag om de verkligen tror att det är svårt att lista ut vilka de är bara för att ansiktet är lite suddigt? Man får ju se allt annat som är personligt som t.e.x tatueringar.
  Max och Jenna bor i Malmköping btw. De valde ju att inte vara anonyma.
  Klart att det är bra att folk talar om sina olika böjelser (eller är det detta som nu är normalt?), men man måste ju inte banka bäver i tv bara för att berätta och informera om hur det går till.

 5. Spännande sexliv?

  Fråga Olle är inte spännande sexliv.. Bara konstigt.
  De måste ju ha varit med om nått under sitt liv som gör att
  att man måste göra så här…

  1. Kakan skriver:

   Nej, människor behöver inte ha varit med om något konstigt tidigare i sina liv för att gilla BDSM-relaterat sex.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..