ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Tänk om man hade vetat

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Varje gång jag ser en sån här Eames-fåtölj på Blocket, eller nån annanstans…

..eller en sån här, Bumlinglampa;

Så blir jag så inihelvete förbannad.

När jag var typ 22 år så slängde jag två fåtöljer och en sån lampa. För att det var det fulaste jag någonsin sett.

Dum.i.huvudet.

..is my second name.

Tänk om man hade vetat

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.