ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Spammail

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Då  och då så kollar jag min skräpmail eftersom somliga av er, av någon outgrundlig anledning, hamnar där när ni kommenterar.

Jag har med tiden noterat att om jag är ute och surfar på t ex Gucci så får jag en massa konstig spam där 100% handlar om fejkväskor och så. Det verkar som om datorn känner av vad man är intresserad av. Hej och hå vad jag inte har koll på om det är så, eller inte, men det är vad jag alltid har antagit.

Tills härom dagen.

(Klicka på bilden två gånger om du inte har glajerna på dig!)

Spammail

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights