Bästa Tomas

..har börjat blogga.

Idag är han lite hängbjörk och behöver uppmuntras, så gå in och säg hej till honom.

Typ här.

Kom på att där inne kan ni säkert komma med roliga önskemål om min och Magdalenas bloggar. Hit him, hehe!

 1. Jaaaa! Tack för tipset!
  Äntligen! Som jag har längtat att han ska börja blogga igen. 🙂

  Trevlig helg till dig!

 2. mamski skriver:

  Å vaffö e du särbehandlad? bland bilderna menar jag? 😉

  1. För att jag inte har råd med en proffsfotograf, hehe!

 3. När skulle Pernilla och Laila komma ombord?

 4. Jag tittade in, men det första inlägget jag såg var så osmakligt att jag inte lär återvända. (Jarå, jag fattar att det är ”på skoj”, jag tycker bara inte att det är så kul att skämta om andras elände. Det är liksom en helt annan sak än att skämta om sitt eget…)

  1. TaggtrådsMärta!: Du får gotta ner dig i inlägget innan och i resten av bloggen. Det sista inlägget driver jag INTE med en utsatt människa.

   Vrider man det ett varv till förstår man att jag driver med samhället och hur fokus har flyttats från hur det ser ut på gatan egentligen. Inte alls som i modemagasinen och i glassiga magasin på webben där vi spenderar dagarna och får mer och mer dåligt självförtroende och glider mer och mer ifrån vad som är viktigt.

   Jag vet att det är en tunn linje och en svår balans att få med alla på tåget, men ville ändå förklara mig.. jag är inte en människa som driver om andras utsatthet. Däremot driver jag om vardagsproblem och sådant jag tycker är löjligt och fånigt och just i det här fallet fick en bild på en hemlös stå som exempel för det.

   1. mamski skriver:

    Jag fick en gång en liknande beskrivning av min för tillfället allt annat än chica utstyrsel – så jag fick glada komihågvibbar 😉

 5. Tack! Har läst och gillar’t!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..