ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

SOM jag håller med

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Jag är inte särskilt rik men jag skulle kunna klara mig utan barnbidrag. När 21-åringen föddes så ringde jag Försäkringskassan för att tala om att jag inte behövde nåt barnbidrag men se, det gick inte alls. Så fick man inte göra. Så vi sparade alla pengar. Jag hade helst velat ge bort dom till nån organisation men blev svårt nedröstad av dåvarande make. Det var hennes pengar och ingen annans, så jag gav mig. Och sparade vidare.

Men jag tycker att man borde inkomstbepröva det.

Vad tycker ni?

SOM jag håller med

86
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.