Vinn Slankalåda från SlankaCentrum!

Hur står det till med alla härliga Mona-läsare denna måndagmorgon? Har det nya året satt fart än? För oss så rullar det på för fullt.
Den här veckan så ger vi 2 stycken läsare varsin ”Slankalåda” fylld med 21 påsar (milkshake/soppa) av valfria smaker till ett värde av 490 kr/st. Ni kan se vilka smaker som finns HÄR.
Allt ni behöver göra för att vara med och tävla om ett exklusivt paket är att svara rätt på tävlingsfrågan nedan. Kör hårt! Lycka till!

SlankaCentrum är återförsäljare av Slanka som är en svensk VLCD produkt. Slanka innehåller ej aspartam, gluten och sojamjöl. Man kan beställa Slanka i Webshopen hos SlankaCentrum, både mot Klarna faktura eller kortbetalning. Snabb leverans.
Lena Sand, är Slanka coach och finns där för Dig som behöver rådgivning och stöd. Varmt Välkommen att höra av Dig!

Vilka 3 olika metoder kan du välja mellan när du använder Slanka måltider?
Slanka Maxi, Slanka Kombi och Slanka Balans.

Vinnare:
Pernilla Wamsjö, Linköping
Charlotte Quist, Sävar

Tävlingen avslutades den 4 februari 2013 ca kl 09:00.

  1. Jag inser ju också att det finns en rad bra saker i den här produkten – men också en massa junk (stabiliseringsmedel anyone?):
    Skummjölkspulver, mjölkprotein, fruktos, mineraler (natriumklorid, trikalciumfosfat, magnesiumcitrat, kaliumklorid, kaliumfosfat, magnesiumfosfat, järn(III)difosfat, natriummolybdat, zinksulfat, kromklorid, kaliumjodid, natriumselenit, mangansulfat, kopparsulfat) och vitaminer (askorbinsyra, dl-alfa-tokoferylacetat, nikotinamid, d-biotin, retinylacetat, kalcium-d-pantotenat, cyanokobalamin, folsyra, pyridoxinhydroklorid, kolekalciferol, tiaminmononitrat, riboflavin, fyllokinon), emulgeringsmedel sojalecitin, vegetabilisk olja (raps), arom, maltodextrin, stabiliseringsmedel xanthangummi och karragenan, jordgubbspulver, färgämne rödbetsrött, sötningsmedel acesulfam K

    Vore det inte bättre att äta bra mat?

    Varför tror ”folk” att viktminskning handlar om en quick fix – det är ett hårt arbete och inget annat.

  2. Micaela skriver:

    Åh va jag skulle vilja vinna! Kämpar med vikten just nu, har gått ner 15kg på 3 månader men nu har det stått still i en månad,har 20kg kvar som måste bort.. har funderat på shakes, men det är för dyrt för mig som arbetslös. Hoppas verkligen på tur!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..