ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Livet efter mässor

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Gick och lade mig 20.15 igår.

Vaknade 10 timmar senare.

Har inte hänt sen jag var 17 och gick på Bobbadilla.

Jag är så utvilad att det inte ens gör nåt att det är måndag.

Då är det illa.

Livet efter mässor

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights