ANNONS

Grannar

/

Jag bor på en hörntomt och har således rätt många grannar omkring mig. Eftersom jag inte är uppvuxen i hus så måste jag fråga er som vet. Hur är era relationer med era grannar?

I det här området så har vi både bra och dåliga. Det tråkiga är att dom som är puckade är de man stör sig på. Vi har grannar som inte skulle komma på tanken att hälsa när man ses, trots att vi har barn i samma lilla skola. Vi är nämligen inte fina nog. Och så har vi grannar som hälsar för att dom måste, men kan dom så undviker de gärna det. Patetiska människor.

Just denna typ av granne har jag enormt svårt för. De tror att jag inte noterar oviljan men det gör jag. Och tänker att de är low life people. Det som är komiskt i det hela är att jag vet, att en del av dessa små raringar runt omkring,  läser den här bloggen, även om de inte ens under vapenhot skulle erkänna det. Sen har vi så klart grannar som bara är. Man ser ryggtavlan på dom, morsar och går vidare.

När vi flyttade in här så hade vi bara pensionärer i hela området och jag önskade varje månad att det skulle flytta in yngre med barn i vartenda hus. Ehh, idag hade jag nog föredragit en del av gamlingarna i alla fall. Till och med gubbajäveln som bråkade med allt och alla på gatan.

Fast, vi har en hel del kalasbra grannar och det är tack och lov dom som gör att man står ut i den här finhooden.

Hur har ni det?

80
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00