Vill du sälja snygga norska kläder?

I Norge så finns det ett företag som heter Spicy Vanilla. Det ägs av Mette och Rune.

Mette designar.. och gör det bra. Så bra att de nu vill utöka i Sverige. Idag finns de i ett fåtal svenska butiker, men vill satsa helhjärtat på den svenska marknaden.

Är du säljare idag och kanske har flera kollektioner, så är det ännu bättre!

Maila Mette om du är intresserad.

 1. Loppan skriver:

  Ja du Paula.. var det jag som borjade?! Eller vart det jag som blev pahoppad .. for att jag hade en asikt som ocksa kommer visa sig ha statistisk grund! Och medans barn svalter i Afrika kan ni som onskar fortsatt tjaffsa. Och Paola .. jag behover inte ha sista ordet men jag blir ju pahoppad och da har jag val ratt att forsvara mig! Eller skall jag bara lagga mig ner och lata mig bli verbalt sparkad pa?! Tyvarr, sa ger ni er pa fel brud helt enkelt. Om ni har ratt till era asikter – sa har val jag ratt att ha mina?!

  Minns tydligt inlagget Mona hade om Nancy Dell’Olio dar de flesta skrev riktigt elaka saker om henne utan ens ha traffat henne (antar jag)! Jag var nog den enda som inte gjorde det.. jag skrev det jag upplevt vilket ger en arligare bild av henne som person. Och ja om det gor mig till en arke f++tta da ar det val sa da men en mobbare ar jag inte!

 2. Håller med dig Paola angående det där med trevlig ton. Tyvärr så är det på bloggar som i det verkliga livet,vissa människor förstår inte innebörden av vad det betyder…
  Tycker att Monas skrivande är helt underbart,hon är en cool kvinna med störtskön humor som roar och underhåller ett stort antal läsare. Att vi är av många olika sorter är ju kul,och även en väldig tur. 🙂

 3. Paola skriver:

  Loppan, det är uppenbarligen flera som reagerat på dina inlägg… och du måste tydligen ha sista ordet.
  Mona brukar vara mån om att vi ska ha en trevlig ton mot varandra här inne!

 4. Loppan skriver:

  Det rinner av mig som vatten pa en gas! Forstar du/ni inte inneborden av det jag skrivit .. sa kan jag inte forklara det. Det du laser in far sta for dig/er! Om den ena ytterligheten ar dig och haxa ar motsvarigheten – sa haller jag mig helst i den kanten. Vackert sa!

  Nu skall haxan ga pa fin lunch!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..