ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Lunchdate i finhooden

Hemma hos mig

Bästa Tina har med sig semlor från Gateau.

20130127-130141.jpg

…själv kontrar jag med semlor från CityGross.

Må bäste man vinna..

Uppdaterat: CityGross var godare, men Gateaus storlek passar min mage bättre!

Lunchdate i finhooden

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.