Los desperado

Vaknar 03.55.

På en söndag.

Inte okej någonstans.

04.30 ger jag upp och går ned till köket.

Socker får mig ju att somna så jag värmer upp en mugg med fruktsoppa.

Och för att vara helt säker på att jag ska slagga in igen så slänger jag ned lite biskvier.

Så nu halvligger jag i soffan, dricker och väntar på att nåt ska hända.

Medan ni sover som små grisar.

 1. & skriver:

  Välkommen i gänget! Efter en galet lång natt så kan jag bara konstatera att det är fullmåne igen. Det slår aldrig fel.

 2. MissK skriver:

  Nääääääääääääääää, kom precis hem från jobbet där jag dels frusit hela kvällen, var typ 18 grader inne i huset så gissa om jag frös trots halssjal o raggsockar, sen kunde jag inte somna förräns efter 3 o sen upp vid halv 6 för att göra mig iordning o kolla till den jag jobbade hos innan nästa personal kom vid 7 så vi kunde hjälpas åt att ta upp honom

  Så nu funderar jag på om jag ska lägga mig nån timme lr om jag ska röjja lite här hemma

 3. mammy skriver:

  Nädu, kom precis hem efter att ha jobbat hela natten. NU ska jag däremot sova heeela dagen!!

 4. Vaknade 6.30. Irriterad och jobbstressad. Hade hoppats på sovmorgon men nope. Inte det. Nu ligger jag på soffan och svarar på kunders mail. Och kollar på trams på tv. Skitkul. Eller inte.

   1. Töntiga komedier på trean. Läste ist en af plan för inspiration. Insåg hur dålig jag är på att skriva och blev ännu mer irriterad och stressad. 🙂 Har en stor presentation den 19/2. Långt från klar…

 5. Nix, sover inte… Har hämtat min tonåring o hans kamrater från ett party 3 mil bort… Så nu slaggar han o jag är vaken…ojämnt falla ödets lotter!
  Kram Mona!

  1. Herregud, att du orkar! Hämta alltså! Bra mamma där…

   1. Ja, nån form av mamma-poäng samlar jag väl där 😉
    Skämt åsido, vill ju ha hem honom… Brukar vara ganska trevligt också, faktiskt! Man snackar ganska bra med en tonårsson när man sitter i bilen <3 inte i natt då kanske, han somnade som en stock..haha! Och så träffar man deras kompisar, och ser i vilken skick de är på lördagskvällen!

    Alltså, sover ändå inte så bra nuförtiden, det som vi inte ska prata om, som hände innan jul, har kommit ikapp…
    Önskar dig en fin söndag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..