ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Status fredagkväll i finhooden

Hemma hos mig

Klockan är 19.37 och jag undrar om jag kan gå och sova nu.

Talibanen vill se på Gladiatorerna, som slutar vid 21.30.

Det känns som om hon får sköta sig själv resten av kvällen.

I´m dead.

Status fredagkväll i finhooden

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.