Status fredagkväll i finhooden

Klockan är 19.37 och jag undrar om jag kan gå och sova nu.

Talibanen vill se på Gladiatorerna, som slutar vid 21.30.

Det känns som om hon får sköta sig själv resten av kvällen.

I´m dead.

 1. Koala skriver:

  Det verkar ju som om du höll dig vaken till efter Gladiatorerna i alla fall! Själv är jag jämt trött men kan inte sova och jag HATAR att vara vaken när de andra sover! Om det inte är tidig morgon förstås, då gillar jag att vara själv;) Hörs på webben imorgon bitti då, eller? 😉

  1. Oj, jag råkade glömma att skriva ett inlägg igår, som skulle upp nu på morgonen. Ska genast sätta mig! Förresten, hej tjejen!

 2. k skriver:

  Jag ser dem på facebook

  1. En till skitrött morsa. Sitter och blinkar till på spåret. Handboll imorgon kl 08.00 med tioåringen

 3. Hehe, har klurat ett tag på om det möjligtvis kunde vara sä att mina svärföräldrar (som har en inrednings/presentbutik i Söderköping) möjligtvis handlar varor via er och visste vem du är. Mycket riktigt, de vet precis vem du är 😉 Började klura när du för ett tag sedan skrev att du haft en leverans till Söderköping 😉 stämmer det? Konstigt att jag läst dig i 3 år eller så nu och aldrig kommit på tanken att kolla upp innan.

  Jaja, det var en parentes. Låt talibanen få kolla och gå och lägg dig. Sov gott!

 4. Dina inlägg syns fortfarande inte på facebook =(. Varför är det så??

  1. Va, men det funkade ju härom dagen! Måste kolla med Tomas igen. (Tack)

   1. MissK skriver:

    Jo de syns visst på FB

    1. Vad märkligt, jag ser aldrig de nya inläggen på fb nuförtiden o har inte ändrat något :-/

     1. Jag ser inte heller nåt nytt inlägg på min Laptop MEN på min gamla Xperia-mobil syns det om jag kollar min fejja…märkligt!

     1. Kattis skriver:

      Inte så märkligt. Facebook gör lite som det vill när det vill. Kolla så att du visar ”senast” statusuppdateringar och inte ”toppnyheter”. Det sistnämnda har en tendens att bli markerat gång på gång fast man inte vill det. Yeay Facebook…

 5. MissK skriver:

  Du kan ju ligga i soffan o halvsova medans hon tittar på Gladiatorerna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..