Jag SA ju det!

Och ni som hånade mig när jag skrev att jag var skiträdd för det där plejset.

 1. Annette skriver:

  Tror inte du behöver vara orolig … brukar vara uppgörelser i ”undre världen” ….. o dom till hör du väl inte 😉 …. iof oroande att det sker ute bland ammmänheten ;(. Kramar

 2. Chris skriver:

  Nu måste jag bara göra ett inlägg.
  Jag bor på Möllevångsgatan som ligger 50 m från skjutningen och måste erkänna att jag inte hörde ett dugg från några skott. Blev väldigt förvånad när jag gick ut en halvtimme efter dådet och det var poliser och avspärrningar överallt på min gata.
  Och det är just så det ofta är.
  Vi som bor här märker inte att det händer saker utan får oftast veta det via media. Jag tycker det säger en hel del. Media förstorar upp allting gällande Malmö och vi som bor här känner inte igen bilden som exploateras.
  Visst händer här en del saker, men inte mer än det gör i många andra stora städer. Och känslan av att vara rädd känner varken jag eller mina vänner igen. Om människor här varit rädda hade det inte varit så mycket folk i rörelse som här är både dagtid och kvällstid.
  Tycker inte ni ska vara rädda för att komma hit och var inte så dömande att ni köper allt media skriver om min underbara och trevliga stad. För här är himla trevligt. Faktiskt.

 3. A-k skriver:

  Svenskt polisarbete och lagstiftning och Malmö går inte ihop. Det skulle ha gjorts något åt Malmö, och Göteborg, för femton år sedan.

 4. Helena skriver:

  Hear hear Liz! Jag är så otroligt less på den här bilden som media sprider om Malmö att jag kan spy på den. Det händer grejer hela tiden på andra ställen och Malmö har inte ens flest våldsbrott per capita men ändå tror folk det. Sluta tro och ta reda på fakta. Jag vill gärna läsa din uppsats Liz!

  1. Fast vet du Helena, det är ju skitsvårt att ta reda på fakta så länge media skriver så som de skriver. Dock säger ju flera Malmöiter att just där ä r det jävligt körigt på kvällarna..

   1. Lovisa skriver:

    Jag kunde känna den hårdheten och kylan när jag var där. Var ute med gästande kompis och hade sightseeing idag, och vi svängde in på Möllan alldeles efter mordet när de började spärra av, så vi fick ta lite andra gator. Stämningen var såklart överlag rätt låg, men det kändes direkt otrevligt att vistas där, så vi skyndade bort.

 5. Annika skriver:

  Nu till nåt helt annat – kan det vara möjligt att din kompis ”Krondåren” ska sluta blogga eller fattar jag fel?! Om hon funderar på att sluta blogga så är det din förbaskade skyldighet att få henne att ändra tänk!!!

  Ps. Har bara varit i Malmö en gång…törs man fara dit någon fler gång?!

   1. Annika skriver:

    Japp, jag läste kommentarerna på inlägget innan det sista så jag blev lite orolig…

    1. Jag har också följt Lindas blogg sen innan den bytte namn, väldigt tråkigt om hon slutar blogga. Snälla få henne på bättre tankar – det var ju faktiskt ditt fel att jag började läsa hennes blogg 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..