Har jag missat nåt?

Jag har jobbat som en gnu i två veckor och under tiden verkar Gry Forsell ha blivit på tjocken, eller så har hon en jefligt missklädsam klänning, och så tycks Fredrik Reinfeldt blivit ihop med Nyamko Sabuni. (Nä, inte Lars Leijonborg.)

Herregud, man kan ju inte ens vända ryggen till.

 1. Att JAG fick en son i fredags 🙂 Men NU vet du 🙂

 2. Maria G skriver:

  Jo just det, apropå statsministern, nån som har sett den tecknade serien ‘De tre vännerna och Jerry’? Min son såg den när han var liten. Kolla Youtube om ni inte har sett. Förebild FR

 3. Maria G skriver:

  Hörde för längesen att Sabuni skulle vara orsaken till skilsmässan…
  Tack för alla tips om olika saker, framför allt för Syster Lycklig. De vrt verkligen hur man gör kunden lycklig!
  Love

 4. HEJ!
  Skulle inte vilja ta i Fredrik Reinfeldt med tång ens för han är inte snäll. Han må se ut som en ledsen hundvalp men skenet bedrar. Han är en ulv i fårakläder. Det han har gjort mot sjuka människor kommer jag aldrig att förlåta honom och hans kollegor för. Jag vet hur dåligt många sjuka har mått tack vare utförsäkringar. Många sjuka har faktiskt tagit livet av sig för att det blev för mycket . Dom hade redan stora problem med hälsan.
  PS: Vilka härliga läsare du har Mona. Roliga och kloka. Här inne kan man diskutera saker och ting utan att bli kallad för bitterfitta eller dyl.

 5. Gry har av ngn märklig anledning alltid kläder i modeller som är riktigt opassande till henne… mkt märkligt tycker jag… Väljer hon själv eller väljer ngn annan åt henne?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..