ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Har jag missat nåt?

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Jag har jobbat som en gnu i två veckor och under tiden verkar Gry Forsell ha blivit på tjocken, eller så har hon en jefligt missklädsam klänning, och så tycks Fredrik Reinfeldt blivit ihop med Nyamko Sabuni. (Nä, inte Lars Leijonborg.)

Herregud, man kan ju inte ens vända ryggen till.

Har jag missat nåt?

19
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights