PS, jag glömde..

Det är det här som gäller ikväll. Skit i smällare och köp ljuslyktor i stället.

 1. Såna lyktor var det som gällde här i Malaysia! Jättefina att titta på, men ibland kändes det lite farligt när de drog iväg åt fel håll, eller inte riktigt ville lyfta. Vi pratade just om vad reglerna kan tänkas vara i Sverige…

 2. Bettan skriver:

  Var hos en kompis och släppte upp några lyktor dan före nyårsafton, stämningsfullt, fint och tyst. Nån kommenterade metallringarna, min åsikt är att det är bättre om de ramlar ner i finhooden än på landet. Brorsan upplyste mig nämligen senare om att de är problematiska om de ramlar ner på åkrar där man sen tar vall till kor, som ju kan tugga i sig det mesta med efterföljande magproblem. Vill gärna köpa egna, men då med bambu.

 3. Ullis skriver:

  Jag älskar raketer.Det finns faktisk sådana som knappt låter. Och jag vet ätt en del djurägare inte gillar det men mina barn älskar det. 12-åringen sa faktiskt igår att nyår är bättre än julafton pga raketerna. Vi skjuter av alla vid 12 slaget så att det inte ska smälla hela kvällen för dem som har djur. Men skulle aldrig kunna tänka mig att inte göra det. Nyår är höjdpunkten i vår familj. Skulle dock gärna köpa mer miljövänliga raketer om det fanns. Ville bara ge min åsikt i den här frågan..

  1. Ninnie skriver:

   Det är inte bara ljudet från raketerna som skrämmer djur, även ljusskenet gör det.
   En av de hundar vi haft blev så stressad av raketerna att han både kräktes och kissade på sig. Detta trots att jag stängde in honom och mig i sovrummet med nerdragna persienner och TVn på hög volym.
   Mina tankar om folk som är så empatilösa att de inte bryr sig om att ta hänsyn till djuren lämpar sig inte varken i tal eller tryck.

 4. Martina skriver:

  Gott nytt år Mona, och ett stort jefla tack för att du förgyller min vardag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..