Om att vara ledig en lördag

Makens telefon ringer i köket. Jag hinner inte svara men går upp med den till honom.

”Oj, det var blomleverantören från Holland.”

”Jaha..?”

”Ja, han ringde nog för att tala om att vi måste hämta nästa leverans hos Skallebergs.” (En handelsträdgård. Vi har ju en nystartad sidobusiness inom trädgårdsblommor…orkar inte förklara nu.)

”Jaha. Så kul.”

Sa jag nåt om ledig lördag så skojade jag bara.

 1. Men dååååååå 🙁

 2. Småföretagarens dilemma. Hjälper föga att säga. Förlåt.
  Ja starta med champagne, så kan du iaf inte köra bil….
  Hoppas ni blir klara fort nog så att ni får en bra eftermiddag.

 3. Det här med blommor är min stora passion här i livet, framför allt trdgård.. Å nu när du nämner Skallebergs blir jag väldans nyfiken… De odlar sina blommor själva och de är grymma, skitbra kvalitet.. Bor en liten bit därifrån så man har ganska bra koll på dem.. Men varför måste du hämta dem där ??

  1. Nä, så här är det: en gång i månaden kommer en kylbil direkt från Holland till vårt kontor med blommor. Det holländska företaget levererar även till Skallebergs och i vårt nästa utskick av blommor så kommer vi ha en speciell sort. De har levererat ett antal av dessa för påseende, till Skallebergs. Därför måste vi dit och hämta upp dom. Idag hade de dock stängt…

 4. Kassu skriver:

  Ärade pittsi, Mona är, bland alla andra epitet, även transportchef! Han, maken, är den som ansvarar för att Monas humör bibehåller status quo!

 5. MissK skriver:

  Nästa gång du tror att du har en ledig dag,ta ett glas bubbel så fort som möjligt istället för att tro det är för tidigt 🙂

  Ha så kul med blommorna idag 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..