ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Om att vara ledig en lördag

Jobbet & jag

Makens telefon ringer i köket. Jag hinner inte svara men går upp med den till honom.

“Oj, det var blomleverantören från Holland.”

“Jaha..?”

“Ja, han ringde nog för att tala om att vi måste hämta nästa leverans hos Skallebergs.” (En handelsträdgård. Vi har ju en nystartad sidobusiness inom trädgårdsblommor…orkar inte förklara nu.)

“Jaha. Så kul.”

Sa jag nåt om ledig lördag så skojade jag bara.

Om att vara ledig en lördag

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.