ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Efter jobbet igår

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Livet med maken

Igår stod jag i kö på Espresso House och blev nästan grinfärdig när jag lyssnade på konversationen mellan två småbrudar som stod framför mig. De kanske var runt 15 och de hade grova problem med vad de skulle beställa.

Detta eftersom allt “är så mycket fett” och “herregud, jag måste tänka på vikten, jag är så tjock nu..”. Kön var lång så jag hade god tid på mig att lyssna på allt de pratade om. Vilket var 100% bantning.

Det slutar med att de tar var sin fet bulle. “Vi får börja 2013 med att hårdbanta!” säger båda i munnen på varandra.

Hur de såg ut?

Två sparrisar på vardera 40 kilo.

Vet fan inte om jag ska skratta eller gråta.

Åkte hem och hämtade talibanen, och drog vidare till Kista Galleria. Sweet Lord så mycket folk det var. Det är ju mellandagsrea nu och jag bara undrar hur f-n folk beter sig. Kolla in golvet i den här Bik Bok-butiken.

Jag tyckte så jäkla synd om personalen.

Sen gick vi in i den där butiken med stora rosa påsar, som jag lovat mig själv att aldrig mer handla i. Den som även finns i Bromma Blocks ni vet Jackie. I normala fall så brukar de har rätt bra mellandagsrea, men i år suger den hästballe. Bara några fula grejer i ena hörnan.

Talibanen hittade dock dom här och jag kände genast hur livmodern gjorde en frivolt.

Men så kom jag på det här med vakna nätter och annat jobbigt, så suget gick över blixtsnabbt!

Och till min stora glädje så noterar jag att talibanen ärvt min dragning åt allt som glittrar! Me like.

Efter bion, Sunes-vad-den-nu-hette, som hon tyckte var “så bra mamma!” så gick vi bort till foodcourten och beställde talibanens favoritmat: kycklingspett med jordnötssås. Talibanen h a t a r allt som har med sås att göra, även minsta lilla droppe, men den här är den enda hon äter. Jättetråkigt med tanke på hur torrt allt blir..

När vi skulle åka ut ur gallerian så var det givetvis hur många som helst som var på väg hem. Jag åkte fram till bommen, stoppade i mitt betalkort (ja, för ni vet väl att det är smartare att stoppa in Visa-kortet när man åker in, så slipper man stå i automatköerna när man ska därifrån?!)  men inget hände. Köerna bakom mig växte och jag fick panik. Stoppade in ett annat kort, men det stod bara nåt om “ej inkörd”. När jag provat alla korten tre gånger och biljävlarna bakom mig börjat tuta ordentligt, så hittade jag en knapp, “Personal”, som jag tryckte på. Nån röst svarade och jag talade om att jag inte kunde komma ut.

“Jaa, vi hade problem med våra bommar tidigare i kväll så alla som betalade med kort har automatiskt checkats ut, men hur länge har du varit här?”

Eftersom Kista Galleria till 75% består av invandrade svenskar, som har ett annorlunda och medfött förhållande till just biltutor, så blev situationen aningen ansträngd. Man kan säga att det var öronbedövande.

…så när jag får frågan så var jag svinsvettig och skitförbannad, varför jag blåljög.

“Ähum…kanske en och en halv—två timmar.” i stället för de närmare fem timmar vi varit där.

“Okej, men då säger vi 35 kronor.”

Woaoow, jag gjorde alltså värsta klippet. Not.

Åkte hem, nattade talibanen och blev soffpotatis. Maken och 21-åringen var på leverantörsbesök i Lettland och skulle komma hem sent. Eftersom maken har järnkoll på vår ekonomi så skyndade jag mig i säng, så att han inte skulle kunna skälla på mig för att jag råkade övertrassera kontot en smula igår.

Och med lite tur så har han glömt bort det idag, hehe.

Efter jobbet igår

19
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.