ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Stoppa pressarna

Allmänna funderingar, konstateranden och händelser

Är på jakt efter en bylsig, cozy “hemma-i-soffan”-tröja och för första gången i mitt liv så gick jag in i en Dressmanbutik igår…och det gjorde inte ens ont.

20121227-154726.jpg

Lordilord, det här med att försöka bli en bättre människa och minimera fördomarna tar på krafterna lemmetellya!

Stoppa pressarna

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Mina highlights