ANNONS

Den som spar hon har

/

När jag satte mig i bilen i morse så upptäckte jag ett par paket som jag totalt glömt bort. Hej julafton två!

Love love love månadens innehåll i Glossyboxen, men nagellacket gav jag bort. Föredrar Isabels kreationer på mina naglar

Det stör mig lite att jag inte själv kom på den här idéen: skicka ut olika hudvårdsprodukter till prenumeranter varje månad, för nästan inga pengar alls. Genialt.

Jag har ju skrivit om Rosenserien förut och bortsett från att produkterna är svinbra så är dom minst lika snabba i leveranser som Eleven.se. De skickar grejerna samma dag du beställer. Det kallar jag kundservice.

Det är märkligt. Jag har aldrig brytt mig om min hud förut. Jag smörjer aldrig in mig med bodylotion. Eller ja, när jag får en flaska/burk så gör jag ett halvhjärtat försök, men efter ett par dagar så lägger jag ned. Men ansiktet däremot. Det har jag börjat få panik med. Plötsligt, när jag är närmare graven än vaggan, så kom jag på att man kanske skulle ta och bry sig om fejset lite. Så jefla dags nu. Men det gör också att det är extra kul att handla produkter.

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00