Den som spar hon har

När jag satte mig i bilen i morse så upptäckte jag ett par paket som jag totalt glömt bort. Hej julafton två!

Love love love månadens innehåll i Glossyboxen, men nagellacket gav jag bort. Föredrar Isabels kreationer på mina naglar

Det stör mig lite att jag inte själv kom på den här idéen: skicka ut olika hudvårdsprodukter till prenumeranter varje månad, för nästan inga pengar alls. Genialt.

Jag har ju skrivit om Rosenserien förut och bortsett från att produkterna är svinbra så är dom minst lika snabba i leveranser som Eleven.se. De skickar grejerna samma dag du beställer. Det kallar jag kundservice.

Det är märkligt. Jag har aldrig brytt mig om min hud förut. Jag smörjer aldrig in mig med bodylotion. Eller ja, när jag får en flaska/burk så gör jag ett halvhjärtat försök, men efter ett par dagar så lägger jag ned. Men ansiktet däremot. Det har jag börjat få panik med. Plötsligt, när jag är närmare graven än vaggan, så kom jag på att man kanske skulle ta och bry sig om fejset lite. Så jefla dags nu. Men det gör också att det är extra kul att handla produkter.

 1. Nettan skriver:

  Jag har också Glossybox och gillar´t. Men sen en tid tillbaka använder även jag Rosenserien, och det är det bästa val jag gjort, när det gäller ansiktsrengöring. Min hy har aldrig varit bättre!! Och detta har gjort mig ännu mer medveten om vad alla dess skönhetsprodukter innehåller, så därför känner jag mig tveksam om jag ska fortsätta med Glossybox eller ej?

 2. Maria skriver:

  Hej Mona!
  Du som verkar ha kört med den här Glossy Boxen ett tag – hur stora är produktförpackningarna egentligen? Hemsidan säger ”fem exklusiva skönhetsprodukter i mindre storlek”. Det får mig givetvis att fundera om det bara är sådana där miniatyrtester …

  1. De är alltid blandat men minst två av dom är i original, om inte tre. Sen är det mindre förpackningar. Men, om man ser till priset så har jag aldrig känt mig lurad så go for it. Plus att det inte är nån jäkla bindningstid/uppsägningstid!

   1. Maria skriver:

    Tack! Kanske måste testa i alla fall.

 3. Jag har två glossyboxar som väntar på mig… decemberboxen och nyårsboxen… Har bara gluttat lite, men bestämde mig för att inte öppna riktigt förrän jag känner att det kan pigga upp mig, så känns det inte nu. Mammas begravning är på fredag… Hur ska man klara det?
  Krama din mamma från mig med är du snäll <3

  1. Du får ta en dag i taget Tina. Jag avundas dig inte och jag har stängt av den delen av hjärnan som gärna pockar den typen av verklighet. Min mamma har hjärtproblem men jag låtsas att hon är odödlig. Bäst så.

 4. Har funderat på det tidigare men nu fick ditt inlägg mig att göra slag i saken… Har tecknat mig för 12 månaders prenumeration på Glossybox!
  Kram från ett totalt snöfritt Malmö

  1. A-K skriver:

   Precis vad jag också just har gjort. 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..