ANNONS

När man jobbar som hooker i Polen

/

Jag brukar oftast sova runt 5 timmar. Som är alldeles för lite. Jag överlever på 6.

I natt sov jag i 9 timmar.

Och jag drömmer. Lyssna på det här.

I fredags pratar jag med Christina Stielli. Vi snackar världsekonomi. Om att lågkonjukturen vi känt av bara är en smekning om vad som komma skall. Vi pratar om att man kanske borde hitta en annan bransch. Vi är ju även i videobranschen, vilket vi kommer avveckla så snart det går. Grossistverksamheten inom inredning funkar fortfarande, men man kanske borde ha en sidoverksamhet. Om uti fall att..

Senare på kvällen kollar hon på Aktuellt. Och skickar mig det här.

Som sagt. Jag sov i 9 timmar. Jag har flyttat till Polen för att bli fnask. Nån säger nämligen att rika ryssar gillar polska fnask. Jag sätter in en annons i nån tidning och blir nedringd. På ett par timmar så sprider det sig att en svensk kärring i fyrtioårsåldern letar efter en bordell, så min Facebook blir överfull och de bestämmer sig för att stänga mitt konto. ”Din överbelastning påverkar den svenska marknaden så vi är tvungna att stänga ned dig.”

Jag hittar ett ställe och meddelar alla kunder att de kan ställa sig i kö på måndag morgon. Efter att ha irrat omkring på den polska tunnelbanan så hittar jag äntligen rätt. Och får en chock när jag kommer fram till bordellen. Det är en kö som får tankarna att gå tillbaka till andra världskrigets köande för matkuponger.

Av bordellens Madame så visas jag in i min ”budoar”. Ett stort lagerrum med industribelysning. På golvet står en 90 cm bred säng med kisslakan och två kuddar med broderade katter på. Där ligger två män. Eftersom jag hade bestämt mig för att vara effektiv så var planen att jag skulle ta två snubbar i taget.

Så de ligger på sänger och röker. Och väntar på att jag ska klä av mig.

Jag går in. Säger hej och undrar febrilt hur man kan släcka ned för helvitti vad alla mina cellulliter och annat skit kommer att synas.

Jag börjar klä av mig. För säkerhets skull så har jag dubbelt och trippelt av allt. Strumpbyxor, stay ups, knästrumpor, vanliga strumpor och raggsockor.

Jag klär av mig och klär av mig. En halvtimme har passerat när jag är framme vid strumporna, korsetter och behå. Då reser dig den första snubben, tar pengarna vid bordet och går. ”To long time.”

Den andra säger ”yalla yalla” och jag fortsätter att klä av mig. Försöker röra mig sexigt men inser straxt att jag ser ut som en elefant som försöker dansa cha cha. Mannen på sängen tänder ytterligare en cigarr och beordrar mig att komma till sängen. ”Skit i musiken och ta av dig kläderna för fan, nu ska jag knulla hål i huvet på dig.”

Där och då vaknar jag. Helt kallsvettig. Och med en huvudvärk som får migrän att kännas som ett myggbett.

Holy shit. Det var nära.

Och helvete så glad jag plötsligt är över att jag ska åka till Bromma Blocks och jobba skiten av mig idag.

18

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00