När man jobbar som hooker i Polen

Jag brukar oftast sova runt 5 timmar. Som är alldeles för lite. Jag överlever på 6.

I natt sov jag i 9 timmar.

Och jag drömmer. Lyssna på det här.

I fredags pratar jag med Christina Stielli. Vi snackar världsekonomi. Om att lågkonjukturen vi känt av bara är en smekning om vad som komma skall. Vi pratar om att man kanske borde hitta en annan bransch. Vi är ju även i videobranschen, vilket vi kommer avveckla så snart det går. Grossistverksamheten inom inredning funkar fortfarande, men man kanske borde ha en sidoverksamhet. Om uti fall att..

Senare på kvällen kollar hon på Aktuellt. Och skickar mig det här.

Som sagt. Jag sov i 9 timmar. Jag har flyttat till Polen för att bli fnask. Nån säger nämligen att rika ryssar gillar polska fnask. Jag sätter in en annons i nån tidning och blir nedringd. På ett par timmar så sprider det sig att en svensk kärring i fyrtioårsåldern letar efter en bordell, så min Facebook blir överfull och de bestämmer sig för att stänga mitt konto. ”Din överbelastning påverkar den svenska marknaden så vi är tvungna att stänga ned dig.”

Jag hittar ett ställe och meddelar alla kunder att de kan ställa sig i kö på måndag morgon. Efter att ha irrat omkring på den polska tunnelbanan så hittar jag äntligen rätt. Och får en chock när jag kommer fram till bordellen. Det är en kö som får tankarna att gå tillbaka till andra världskrigets köande för matkuponger.

Av bordellens Madame så visas jag in i min ”budoar”. Ett stort lagerrum med industribelysning. På golvet står en 90 cm bred säng med kisslakan och två kuddar med broderade katter på. Där ligger två män. Eftersom jag hade bestämt mig för att vara effektiv så var planen att jag skulle ta två snubbar i taget.

Så de ligger på sänger och röker. Och väntar på att jag ska klä av mig.

Jag går in. Säger hej och undrar febrilt hur man kan släcka ned för helvitti vad alla mina cellulliter och annat skit kommer att synas.

Jag börjar klä av mig. För säkerhets skull så har jag dubbelt och trippelt av allt. Strumpbyxor, stay ups, knästrumpor, vanliga strumpor och raggsockor.

Jag klär av mig och klär av mig. En halvtimme har passerat när jag är framme vid strumporna, korsetter och behå. Då reser dig den första snubben, tar pengarna vid bordet och går. ”To long time.”

Den andra säger ”yalla yalla” och jag fortsätter att klä av mig. Försöker röra mig sexigt men inser straxt att jag ser ut som en elefant som försöker dansa cha cha. Mannen på sängen tänder ytterligare en cigarr och beordrar mig att komma till sängen. ”Skit i musiken och ta av dig kläderna för fan, nu ska jag knulla hål i huvet på dig.”

Där och då vaknar jag. Helt kallsvettig. Och med en huvudvärk som får migrän att kännas som ett myggbett.

Holy shit. Det var nära.

Och helvete så glad jag plötsligt är över att jag ska åka till Bromma Blocks och jobba skiten av mig idag.

 

 1. Hahaha, gissa om jag skrattade precis när jag läst ditt inlägg. Skrattade så att jag höll på att kikna och mina barn undrade om jag höll på att få en psykos, eller vad det var vinglaset? Dessutom var jag så nära att kissa på mig….
  Du gjorde min dag, ett gott skratt förlänger livet så jag lär bli minst tio år äldre 🙂

 2. Madde D skriver:

  FY I F-N VAD JAG GARVADE LÄPPEN AV MIG!!!
  Precis sålt min verksamhet och det här verkar ju va gjort som en ny karriär:)))
  Åldern har jag inne med:)

 3. Laila skriver:

  Oh Mona du är så j-la härlig. Fan du skulle kunna få in storkosing på att fnaska lite. Skrattar så tårarna rinner. Drömmar kan bli så knäppa ibland.
  Kram

 4. Hahaha! Vilken mardröm! Du är hur som helst välkommen på besök i Polen, fast du behöver inte fnaska, hehe. Hälsningar Gabriella i Warszawa

 5. Susanne skriver:

  Hahahaha, Ja tänk vad allt är relativt…skulle oxå hellre stå i Blocket idag, ha det bra och hoppas en fantastisk julmiddag och största julklappen väntar dig imon em!!!!
  //En som kommenterar för sällan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..