ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

And the husband

Livet med maken

Ni känner ju till såna här förpackningar va?

Man öppnar den i högra hörnet och sen är det meningen att man ska stänga igen den, men i det här hushållet så är det somliga i 40-års åldern, no name, som jämt glömmer det. Det slutar därför alltid med att hälften av innehållet blir stenhårt och får slängas.

..så jag tycker ju då att jag är skitsmart som lägger förpackningen i en fryspåse. Väry enkelt. Even for a husband.

Eller inte.

Maken använder plastpåsen.

Till att lägga o v a n p å förpackningen.

Det är möjligt att ja sa ja vid “..i nöd och lust?” men kan man ångra sig?

And the husband

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.