Syön ainoastaan kosher-ruokaa

Finska är inte min starkaste gren varför jag blir konfunderad när jag packar upp varor från Yankee Candle här på Bromma Blocks, och upptäcker att infobladet som vi ska skicka med till kundrna, är på finska..

20121212-125447.jpg

 1. Pija skriver:

  *pustarut* okej, trodde att det stod bara FUCK på armbandet jag! Tänkte väl. 😉

 2. Ehh jag blir mest förvånad över att man ens tänker på att trycka upp ett infoblad för att tända ett ljus ??

  Sedan när jag ändå är i skrivartaget Mona så tänkte jag ta dig i örat… ;P

  Fy fy fy dig att inte stå i din butik när jag efter en veckas sängliggandes äntligen lyckas få mannen att komma hem i tid med bilen så jag kunde masa mig till dig på ett hej.

  Men jag gick ändock därifrån som en lycklig ägare till en mask med röd puss mun och en liten rackare så den fulingen inte behöver känna sig ensam. 😉 Gillar tösen du har i butiken för hon verkade vara lika kär i masken som jag och berättade faktiskt att du verkligen HATAR maken´s smådjur som han släpar hem, fick mig ett sånt gott skratt. Jag tror min kärlek till den lille rackarn baseras på hans vindögdhet och att han på någotvis nästan ser lika förvirrad ut som Doris i Nemo = that´s me..;-)

  1. Ameh, var det du som var där i helgen? Kajsa berättade att det varit någon ”dam” och frågat efter mig. Och det är sant: dom däringa djuren är inte mina favoriter. Men, ibland, som när jag gör en inventering, så står dom i hyllan och glor på mig med sina korkade ögon och då, men bara då, tycker jag kanske kanske att dom är aningen söta.

   Sen går det över.

   1. Åhh ett litet litet erkännande iaf. 😉
    Nix det var inte jag, jag var där igår vid 16.30 tiden. Tänkte slå ihjäl lite tid tills dom öppnade Närakuten i Bromma… wery wery illa hosta jou know..

 3. Chrisse skriver:

  Ja sama ruotsiksi….

 4. MissK skriver:

  Men vad har kosher mat med ljusen att göra, lr räknas ljus som mat ?! 😉

 5. Kanske hela laddningen skulle ha landat här hos mig? 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..