ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Syön ainoastaan kosher-ruokaa

Funderingar

Jobbet & jag

Finska är inte min starkaste gren varför jag blir konfunderad när jag packar upp varor från Yankee Candle här på Bromma Blocks, och upptäcker att infobladet som vi ska skicka med till kundrna, är på finska..

20121212-125447.jpg

Syön ainoastaan kosher-ruokaa

24
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.