Jag tänker mig en ny karriär

Jag träffade ju fina Sara Varga på vår Feelgood-helg och utöver att hon hjälpte mig att överleva en helvetesförkylning med lite specialmedikament, så blev jag oerhört fascinerad av denna ljuva och mycket intelligenta varelse. Hon är så otroligt begåvad och jag älskar hennes texter. Lyssna på den här, från hennes senaste album, som är hur bra som helst:

Jag har jag varit med 21-åringen på sjukhus i tre dagar. Det är astråkigt på sjukhus. Alltså, vi pratar j e f l i g t tråkigt.

Och eftersom vuxenavdelningen inte har nån clown som går runt och underhåller så fick vi roa oss själva.

Jag fick mersmak så i går kväll tänkte jag mycket på det här med att jag nog ska ägna mig åt det jag är riktigt bra på. Som att sjunga. Jag har hört att man kan tjäna stora stålingar i den branschen.

Vad tror ni, det lär väl inte vara så svårt att konkurrera ut fröken Varga?

Piece of cake va, VA VA VA?!

 1. Haha, jag minns den tiden då du inte vågade lägga ut en bild på dig själv!!
  Över huvudtaget…!

  Du har kommit långt sen dess!!
  Skrattar fortfarande…

  Och ännu mer störtskön än tidigare!!
  Go girl!

  /Lillianna

  1. Mmm, visst har jag..och det är hur kul som helst! Och du, tack!

 2. Hahaha, ni har verkligen talang för det där med musikvideos! 🙂

 3. Katta skriver:

  Haha, min dotter Ida 2.5 år när hon ser dig sjunga: ”Mamma söpa (köpa) den, söpa den mamma”. Detta sa hon flera gånger och diggade dig. Men med stort MEN när du stoppa in hela näsan i kameran och nästan kom ut i vårt vardagsrum, ropade hon, ”Nej, mamma, nej. Ja e jädd (rädd). Kröp nästan in i mig och blundade. Nu har hon men för livet ;). Men så är hon även lite rädd för ”mona snigeln” som jag vann av dig för den finaste trädgården eller om det kanske var för den fulaste trädgården… jag minns inte så noga ;)). Men jag är inte rädd för dig, så fortsätt du :)))

  Katta

 4. Linnea skriver:

  Det känns som att spritinlägget borde ha kommit före det här. Då hade det kanske funnits en logisk förklaring. hahah 🙂

 5. Catrin skriver:

  Du är ju för underbar, hoppas dottern snart mår bättre!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..