ANNONS

Skippa filmpremiär och shoppa sig lite på Panduro

/

Idag skulle jag och talibanen ha gått på filmpremiär men dagen är fullspäckad med fotbollsmatcher (mm..hon blir kvar ett tag till) klätterkalas och en massa annat. Premiärer går jag på jämt och ständigt ändå,  eftersom vi jobbar i den branschen…också, hehe,  så det får hoppa idag!

Säg  hej till Caroline. Hon är butikschef på Panduro här i Bromma Blocks.

Jag hänger här rätt ofta eftersom talibanen har en massa kompisar som fyller år mest hela tiden. För att inte snacka om min pärl-mani för hemmagjorda armband. Jag köper alla mina pärlor här. Världens bästa affär.

Fast, jag är lite sur på Caroline. För några veckor sen så hade hon 25% på a l l t i hela butiken och det missade jag helt.

I helgen har dom

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00