ANNONS

..och så gick vi till kiropraktorn

/

Maken körde mig till kiropraktorn igår. Och följde med mig in.

Jag har haft så jefla ont så jag har inte hunnit reflektera över det faktum att det satt en man bakom skrivbordet. Kalla mig anal, men jag gillar inte att andra män än min egen tar på mig. Väry strikt med sånt.

Så jag sätter mig till rätta och tänker att jag möjligen måste ta av mig tröjan. Eller ja, det kan ju vara till en fördel om man gör det, så det får jag väl leva med.

Lyckligtvis så bryr jag mig inte så mycket om hur behån ser ut eftersom jag alltid har väry snygga såna på mig. For some weird reason. (Förresten, nu när jag tänkte länka så ser jag att hon har rea på ett gäng behåar, så passa på för bövelen!)

Men i alla fall. Jag sitter där på britsen och svarar på frågor. Maken sitter i stolen intill. Och flinar. För i nästa sekund ber kotknackaren mig att ta av mig tröjan…och byxorna. Maken flinar ännu mer. Han känner mig så han vet exakt vad som rör sig i huvudet på mig.

Och VARFÖR satte jag på mig Ullaredstrosor? Urtvättade och fula. Fast sköna. Men det vet ju inte han.

Jag får lägga mig ned. Bra så. Jäkla tur att benen är rakade åtminstone. Och att jag är brun.

Han klämmer och känner och jag är stel som en jefla pinne. Av nervositet. Sen ber han mig att lägga mig på sedan och dra upp benen mot hakan. Han fixar till mina armar, lägger ena benet över det andra och trycker till.

Och det ENDA jag kan tänka på är två saker:

1) han är 37 cm från min röv och hela härligheten, från det läget han står just nu

2) helvittis jeflar, vad gör jag om jag råkar fisa när han trycker till

Jag tittar på maken som håller på att spricka. Han vet så jefla väl vilken panik jag har.

15 minuter senare så tror jag att jag är färdig for ever, när han säger:

”Jamen då fortsätter vi efter helgen, passar måndag bra?!”

Fifan, är det okej om man är packad nästa gång?

35
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00