ANNONS

När humöret dalar och man blir en ful människa

/

Åkte ju till doktorn med 21-åringen igår. Efter ryggmärgsprovet i förra veckan så lider hon av kraftig yrsel och kan bara stå upprätt 10 minuter i taget. På akuten råkade dom glömma att tala om att detta är en mycket vanlig biverkning för unga tjejer.

Så bra. Husläkaren ringde en neurospecialist för konsultation och de ordinerade ”strikt sängläge”.

När de tog hennes blodtryck så blev jag fascinerade av mätaren. Ser ni vad det står? ”Normal arm, vuxen.” Jag undrar vad det står om man har en onormal arm.

När jag ändå var på stan så passade jag på att åka förbi Tina på Syster Lycklig. Och tur var väl det för de har rea på mina älskade träskor. Jag har ju en fetish för just träpjuck och flera av deras modeller är det nästan halva priset på, kolla här! Oj så tråkigt…

Tina har tillbringat ett antal kvällar och nätter med att tapetsera om hela undervåningen i butiken. Sweet Lord vad den kvinnan kan! Och snyggt blev det.

Det kanske vore bra om jag lär mig hur min nya iPhones kamera fungerar. Shit vilken dålig fotograf jag är. Åk dit och titta i stället! Det är h e l t omöjligt att gå tomhänt därifrån. Kolla den här muggen. Det finns massor av olika texter och de är skitbilliga jämfört med deras ”kollegor” i branschen.

Efter Syster Lycklig så levererade jag film och annat till en av våra butiker, sen körde jag hem 21-åringen.

Hela dagen genomsyrades av min onda rygg och därmed mitt…eh..inte så goda humör. Åker till Bromma Blocks och köper mig en chai latte på Espresso House. Medan jag väntar så tittar jag på tjejen som står intill. Så jefla snygg. Jag brukar vara rätt duktig på att ge okända människor komplimanger men igår var jag inte i form. Jag har svårt att ta blicken från hennes otroligt vackra ansikte. Hon var runt 28-30 år..Sen händer det nåt i min hjärna. Jag tittar på hennes fötter och tänker: ”Jävlar vilka stora fötter hon har.” Sen kommer det..smygandes men utan att blinka: skadeglädjen.

Freeze!

Nu ska vi prata lite om det här. Hur kommer det sig att vi, oftast tjejer, tänker så? ”Fifan vad snygg hon är..men HA, hon har hängpattar…rätt åt’na!”? Alltså, den avundsjukan, den missunsamheten.

Jag ska erkänna att med åren så har jag kommit till insikt. Gudskelov. Det händer ytterst sällan att jag tänker i sådana banor som ovan. Tvärtom så försöker jag alltid lyfta det positiva hos någon, och gärna då kommentera det.

För det finns inget roligare än att ge helt okända (och kända också för den delen) en komplimang.

Men, även solen har sina fläckar och när jag då i går står och tänker att hon minsann har fula långa fötter, well, då får man fan ta sig i kragen.

Så jag åkte raka vägen därifrån, till ett bageri, köpte ett gäng bullar, och sen vidare till Zulle, min ”tekniker” på Bilia. Slängde upp påsen på disken och sa: ”varsågod, för att du är så jävla bra!” (Jag är där en gång i månaden med olika ”krämpor” som han fixar.)

Och kände mig förlåten av Han där ovan.

Tills jag såg notan för den årliga servicen.

ÅTTATUSENNIOHUNDRASEXTIOÅTTAJÄÄÄÄÄVLAKRONOR!

Det var fan nästan så att jag kastade mig över disken och snodde tillbaka bulljävlarna.

Men bara nästan.

28
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00