ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Ni som är gastric-opererade

Gastric Bypass-operationen

Jag åt en halv grapefrukt för en stund sen.

För första gången sedan jag opades.

På 40 min har jag varit på toa 4 gånger.

Jag har så jefla ont i magen så jag är rätt säker på att jag kommer dö om en kvart.

Det är grapefrukten va?

Ni som är gastric-opererade

28
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.