Före- och efterbilder från armoperationen

Ni ville ju veta hur mina armar ser ut nu.

Före…

…och efteråt.

När jag ser bilderna nu så ser det inte ut som om det är så stor skillnad, men det är det. Jag har fortfarande gäddhäng, men poängen med operationen var att få bort all överskottshud efter viktnedgången. När jag frågade Gudfaderhimslef om han inte kunde göra armarna ”snortajta” så skrattade han och sa:

Åh nej, du får armar som är anpassade efter din kropp och det lilla häng som blir kvar får du allt träna bort!”

Jahapp. Sån är min doktor. Gubbtjuv.  The very bäst. Michael Olenius på Proforma Clinic.

Säg hej till farbror doktorn.

En sån här operaton kostar 40.000 kr och det betalar man givetvis själv. I Stockholms läns landsting så måste överskottshuden vara extrem. Och då pratar vi e x t r e m. På 1-årsbesöket så sa min kirurg, som gjorde gastric bypass-en: ”Ojdå!” när han såg mina armar, men inte ens det hjälpte. Det var bara att betala och se glad ut. Ärren går från armhålan ned till armbågen och eftersom min hudkvalitet suger balle så kommer jag få väldigt fula/synliga är. Det är fortfarande inte helt läkt så ärren är röda.

Men det skiter jag för det var sååå värt det!

 1. Tove skriver:

  Mona, förlåt, men 40 000 för snyggare armar. Kan inte fixa den tanken. Men nu ska jag inte kommentera mer om dina /era skönhetsfixar. Alla gör som de vill. Kram till er alla!

  1. Oj som det var värt det. Maken var galen, han hatar allt som har med ”skönhetsoperationer” att göra. Så sur att jag tog ett banklån för att kunna fixa det..Och armarna är långt ifrån perfekta, eller snygga, men helvete så mycket bättre än innan. Och såååå mycket skönare att kunna ha långärmat på sig! ❤

 2. Skulle vilja se en före- efter bild på hela dig

  1. Har inga. Var extremt noga med att inte synas på bild. Tror det finns någon enstaka … någonstans, men vet ej var. Såg alltid till att vara den som hade kamera, så slapp man bli fotad själv..

 3. Sari skriver:

  Hej, har också op bort gäddhäng, men jag undrar hur du ser ut i armhålan, är ärret slätt?
  Själv har jag en rejäl upphöjning där det var sytt under ena armen o en liten utstickande kula av skinn under den andra.
  Kan du raka dig under armarna trots ärren?

  1. Ja, det är hyfsat slätt så jag har inga problem med rakningen. Har hört av flera att det är skitsvårt att få det snyggt..och rakt..

 4. Jane skriver:

  Fråga: Cicatrix.. fungerar det bara på nya ärr eller tar de också bort äldre ärr???

 5. Åsa skriver:

  Tack för bilderna! Ska verkligen göra armarna. Resten av den slappa huden kan man ju dölja lätt men överarmarna är ju mycket svårare, speciellt så här på sommaren! Ha det bäst!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..