ANNONS

Nu diskuterar vi det här lite igen

/

Jag har jobbat som ett svin idag (fysiskt) men var tvungen att dra iväg det förra inlägget då jag i en paus läste några av era kommentarer.

Nu benar vi ut det här lite. Jag håller fullständigt med er som kritiserar mig för att jag hängde ut talibanen men, och stort m e n här: hon är 8 år, hon är ett litet barn, hon har inga som helst problem med att hon bajsade på sig. Snarare så att när hon kom över chocken så skrattade hon och sa att ”det är som när pappa bajsade på sig när ni flög det där flyplanet!”

”Du, det här är ingenting mot vad han gjorde, hehe.” Sa jag. Och sen var allt kolugnt.

Ingen av hennes 8-riga kompisar, eller kompisars äldre syskon läser min blogg. Däremot ett gäng av föräldrarna. Dock har jag uppenbarligen en himla tur för dessa föräldrar är bra föräldrar. Hela klassens föräldrar är osedvanligt bra. Och kloka.

Och ä v e n om det skulle komma fram till någon, vilket det kommer att göra eftersom talibanen s j ä l v kommer att berätta, så kommer ingen att mobba henne. Och OM nu någon annan, i en annan klass, skulle göra något så har vi så himlans bra pedagoger så de skulle ”strypa” problemet direkt. Talibanen skulle säga till på sekunden om någon sa något dumt till henne, tro mig.

Och en sak till; liksom med 20-åringen så kommer jag skriva mer och mer sällan om talibanen ju större hon blir. För det är nämligen så det blir: de små grynen vill inte bli omnämnda i bloggen när åren kommer i kapp dom.

Fast just nu så gör talibanen vad som helst för att få synas och blir skitsur för att jag alltid klipper bort hennes huvud på bilderna.

Så. Kan vi vara överens om att jag har järnkoll på vad jag skriver om mina barn?

17
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00