Lördag…den perfekta jobbdagen…eller inte

Ledsen, men jag har jobbat hela dagen idag. Kom hem 18.30.

Och ska jobba hela dagen i morgon också.

Jag och mitt glammiga liv.

 1. hej mona!

  Jag har en liten fråga angående din gbp operation, min svärmor ska göra en i slutet av juli och jag undrar lite hur man mår precis efteråt och hur lång tid det tar att återhämta sig m.m

  vore guld om du kunde hjälpa till att sprida lite kunskap =D

  kram och tack för en gryyyym blogg =D

  1. Åh vad roligt för henne! Om du vill så kan du trycka på ”Gastric Bypass-operation” under kategorier här till höger, så får du upp alla mina inlägg om det.

   Helt kort kan jag säga att jag mådde jättebra efteråt. Jag var sjukskriven i 6 välbehövliga veckor. Nu tror jag de har kortat ned det till 4 men jag kan säga att man behöver det för det tar jättelång tid att äta. Hon kommer förstå vad jag menar. Viktigt som fasen är att hon börjar ta promenader ganska snart inpå. Ju snabbare hon gör det, ju fortare läker hon. Det är e x t r e m t viktigt att hon BARA har sig själv att tänka på under hela sjukskrivningen. Alltså inte en massa städ, jobb, ungar, make, djur och annat skit. Det är en stor omställning för kroppen och hon behöver lugnt och ro…

   Och du, tack för komplimangen!

   1. Tack för snabbt svar!

    Hon har en slö liten(gammal) vovve hemma så lugna promenader kommer hon få börja ta ganska snart..
    Men då ska jag erbjuda mig att vara hemstäd osv den närmaste tiden efteråt… =D

    ska läsa på i dina inlägg också =)

    Ha en fortsatt trevlig helg!

 2. madde skriver:

  Jag såg värsta snyggingen i helgens ”Klick” (du vet, Aftonbladets bilaga) idag.
  Du är en puma Mona 😉

 3. Akå skriver:

  Snart har du semester…kraaaam!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..