Magdalena Graafenslusk, Tomas och jag

Tidigt igår morse hämtade jag upp den

Det borde fan vara spöstraff på brudar som ser ut så här vid den tiden på morgonen. Och hon var inte ens sminkad.

Sen åkte vi hem till henne och packade upp den inhandlade frukosten.

Men innan vi körde igång vårt styrelsemöte så gosade vi med det här solskenet; får jag lov att presentera Magdalenas yngsta son, Charlie 7 månader. Alltid superglad och hur söt som helst.

Magdalena hade ju varit borta ett dygn och delat ut cyklar med Postkodlotteriet, så Charlie (och sambon Filip) var överlyckliga över att mamma äntligen var back home igen. (Hennes stora söner var inte hemma.)

Tomas kom och vi drog igång vårt styrelsemöte.

Huvudämnet för dagen var vår bloggträff. Maggan och Tomas har ju anordnat några såna här förut och de har varit oerhört populära, så därför ville de lägga ribban på minst samma nivå. Jag, som är novisen i gänget, litar fullständigt på deras erfarenhet. 

Kära bloggläsare. Det blir en helg (6-7 oktober) som går i feel good-anda på Friibergs Herrgård. Nu kommer några av er få hicka eftersom det kommer att kosta 1795 kr. Jag vet. Men om ni har möjlighet så försök verkligen att komma!

Meningen är att alla som kommer dit ska kunna koppla av ordentligt, skratta så att ni kissar på er, äta gott, gott och jättegott, lyssna på ett gäng föredragshållare, bl a Mia Törnblom och Christina Stielli och David Eberhard. Vi kommer ha mycket mer att bjuda på men det får ni reda på snart. Bara EN av dessa föredragshållare är värt alltihopa och alla tre är SJUKT bra!

De som vill kommer bada på spaa-avdelningen, en del av er kommer vinna skönhetsbehandlingar där under helgen. Magdalena säger att dessa bloggträffar är sinnesjukt roliga och när man tittar på de inspelade programmen från dessa träffar på Maggans blogg så tvekar jag inte en sekund. Kolla här t ex.

Vi ska bara snickra lite till på det här, sen går vi ut officiellt. Hon nämnde lite grand om det här i sin blogg igår och påstår att hennes läsare kommer hinna före mina.

….så därför fuskar jag lite med att berätta så mycket jag bara kan, för att ni ska hinna före sen när vi väl trycker på knappen. Ni hinner börja ladda tidigt alltså. Och så kan det vara bra om man redan nu börjar spara pengar. För det kan jag lova er: det KOMMER att bli en helg ni aldrig kommer att glömma! 

På vägen hem från Maggan så upptäckte jag att jag hade värsta hålet i min orangea klänning. Mitt bakpå röven. Så bra.

Järnet hem och byta till en likadan, fast grönblå. (Såg att ni undrar: köpte tre stycken olika i Indien med Tina förra året…för 40 kr styck. Skitfina.)

Utan rövhål. Sen till jobbet.

Ägnade ett par timmar till att lägga in priser på hemsidan. Ökenjobb. Sen kom chefsstäderskan och talade om att städerskorna som städar hos oss därhemma kommer för sista gången i morgon. Sen är det vacation. Och jag kände att jag genast fick huvudvärk. S o m jag avskyr dessa veckor när jag får sköta allt själv. Alla i familjen spyr på mig varje sommar. Och jul. Jag förvandlas till en ärke-ragata och gnäller hål i huvudet på dom.

Sen åkte  jag hem till en kompis, som hade plockat med sig talibanen hem från hennes idrottsläger. Blev bjuden på svingod korvmiddag medan lyckliga barn hoppade studsmatta.

Och varje gång jag är hos någon som har en fantastisk trädgård så blir jag så sjukt sugen på att fixa till min egen.

Tills jag kommer hem till mitt eget naturreservat och inser att jag skulle behöva ta tjänstledigt en hel vår, sommar och höst, för att fixa till allt. (Nä, Rut-avdraget går till städerskorna..)

Men det var fan så tråkig jag är. Jag är lite hängbjörk just nu så ni får ha överseende.

Hejdå

 1. Malin skriver:

  Jag är fortfarande på!!

 2. Sari skriver:

  Skulle så gärna vilja hänga med, men oktober är så kört för mig! De tre första helgerna är redan bokade, snyft. Jag hade hoppats att ni skulle haft träffen i september.. Önskar alla som har möjlighet att åka en alldeles alldeles underbar helg (lite avis är jag).

 3. Jamendetdärmenbloggträffalltså… Sk*tkul!! Å Friiberghs är ju mysigt. Sign me up, lixom! Normala fall världens blygaste med nya mänsch, men för fasen vad jag är värd det just nu!!

 4. Snygg klänning det där. Tror det hänger en orange i någon av mina gömmor. Eller undra om dottern tog dn med sig. Fast jag fick min. = Fördel att ha chef som är givmild med sina presenter som hon får……

 5. Innebär bloggträffen att alla kommer gå och kolla på varandras tuttar å b-h:ar div volanger ? För isåfall vill jag hänga med på va lite smyg leb en helg…

  Men lovar du inga tuttar eller likande stannar jag hemma!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..