Bra att man har koll på semestern

För några månader sen så bokade jag en resa till Turkiet för mig och talibanen.  Jag och talibanen har bestämt att vi ska ha som tradition att alltid åka nån vecka ensammavarje år. Nu råkade det bli två veckor. Förra året åkte hon och jag till Turkiet och sen följde maken med till Egypten att par veckor senare. Andra kanske tycker att det är märkligt att jag väljer bort honom, men betänk att vi umgås 24 timmar om dygnet och kräks på varandra mellan varven. Eller ja, jag kräks och han skäller.

Kriteriet för dom här resorna är: minst 4-stjärnigt, all inclusive med omtalad god mat, internet på rummet och bra miljö för talibanen.

Jag surfade runt halva Turkiet innan jag till slut hittade det

Hur gör ni? Finns det fler därute som åker ensamma med barn? Hmm, det kanske inte är så vanligt att man jobbar ihop med den man lever med. Vi har ju trots allt varit tillsammans i 16 år så vi är rätt trötta på varandra mellan varven och just nu är jag sjukt less på allt.

Tell me.

 1. Sara skriver:

  Jag har åkt 5 år i rad med min tjej…detta år fick även lillebror följa med..Åker med min bästa kompis och hennes son..Vi har varit på Kefalonia,Alcudia,Cypern,Marmaris och nu i år blev det Rhodos!!
  Helt super att åka själv med barn..Man kan sola,bada och göra som man vill.Slipper hålla på att sexa till det oxå:)!!!!

  Du är inte knas,bara normal som vill åka själv..Hellre tjafsa med barn än en sambo/make!!

  Tack för en superblogg//Kram Sara

 2. Maddie skriver:

  Min man och jag har varit ihop sen vi var 19 år- firar 14 år i år.

  Vi jobbade ihop i 3,5 år och det funkade riktigt bra!

  Jag har 2 flickor, 6 och 8 år. I våras var 8åringen och jag i London och 6åringen och jag ska hitta på något själva. Men det jag längtar allra mest efter är att få åka iväg med min man själv 😀

 3. har rest själv med barn när jag bara hade ett barn. Min dåvarande var inte så sugen på att ha ett familjeliv så vi åkte själva. Ibland med vänner som också hade barn, ibland med mina föräldrar och ibland bara sonen och jag. Nu med tre kravallungar i hemmet känns det inte lika lockande och självklart att resa själv med barn…Men om det stod mellan att resa med tre vildingar eller inte resa allt är valet lätt. Dock skulle jag VÄGRA ett hotell med pool då. En vuxen på två icke simkunniga och en med hög impulsivitet….nej, I don´t think so! Havet är lättare då!

 4. Sally skriver:

  Vi, maken och jag, åker till Alanya den 14/7 och kommer bo på andra sidan centrum från din sida sett, Cleopatra-beach. Har vart där några gånger och mitt tips till dig/er.. Skaffa badtofflor när ni går på stranden.. Det är VARMT och man bränner fötterna väldigt snabbt! Det går knappt att gå på stranden på dagarna utan ”sulor” 😉 Önskar dig och Tallibanen en skön och avkopplande semester!

  1. Tack! Dock är varken jag eller talibanen havsmänniskor. Vi håller oss alltid till polen eftersom vi inte gillar sand mellan tårna!

 5. Jag hjälper dig GÄRNA, sånt är jag bra på. Du har min mailadress 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..