Hörrni, förlåt

Ujuj, överföringen med alla mina inlägg, från det förra stället jag var på, ställde till det lite för er som prenumerarar via RSS. Nästan 600 mail på några minuter.

Förlååååt! Det var verkligen inte meningen.

Sen har några av er säkert noterat att det var lite driftstopp härom dagen, men Tomas var tvungen att flytta över bloggen till en större server då ni blir fler och fler här inne.

Men nu ska allt funka. Jag har lite pul och fix med dom överförda inläggen och fixar det när jag åker till Turkiet.

Idag ska jag, Tomas och Magdalena planera för vår stora bloggträff den 6-7 oktober! Väry much fun!

 1. Maja skriver:

  chocken blev total kan man säga! Jag har raderat å raderat =)))

 2. ann skriver:

  hahahahaha Nina…vi har også sådanne ord danmark og sverige imellem. Det tog lang tid for mig at abstrahere og ikke falde helt sammen af grin…

 3. Nina skriver:

  Haha jag är sååå barnslig, men är Norge Svensk sedan många år och vi har ju lite ord som betyder heelt olika saker som tex pula:P och varje gång jag läser att någon håller på med lite PUL så blir jag som en fnissig unge;) Vänjer mig aaaldrig trots att jag ju då är frång Göteborg egentligen och är väldigt mycket uppväxt med att folk pular hela tiden:) Får skratt kramper varje gång jag ringer mamma och frågar vad hon gör och hon bara pular runt lite:D Hahaha och joda jag är 39 år men vissa saker är så kul:)

  1. ha ha, tänkte också på det, har tidigare arbetat med norska kollegor…
   😀

 4. Gud vilken tur att jag inte prenumererar då! Kollar din blogg varje dag, ibland flera ggr så det behövs inte nåt sånt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..