Ni som prenumererar på mig via RSS..(och tror att ni fått spam från mig)

…eller vad det nu heter. Listen up:

Tomas har äntligen fått lite tid över och lagt in alla mina inlägg som jag skrev på den tidigare bloggsidan. Inlägg mellan september och april. Detta medför att ni som prenumerar på mig nu har fått ca 600 email, eftersom det rörde sig om ca 600 inlägg.

Grattis till er säger jag…ni har lite att läsa, hehe.

Eller förresten, gör inte det för de inlägg som hade foton, har inga foton och jag ska tillbringa kvällarna på min semester med att lägga tillbaka dom i inläggen. Plus kategorisera dom…Så vänta tills jag är klar. Det finns en del roligt där.

Hajar ni?

Så det är alltså inte frågan om nån spam ni fått.

 1. Gunila skriver:

  Kommer hem från ett möte och ska bara ”kolla mailen”
  577 nya i inkorgen!
  Raderar och får bara 4 kvar, går sedan in här och ser att de andra fått 568.
  Ska ”bara kolla borttagna”

 2. A-M skriver:

  Herregud, jag trodde nu har Mona fått spader….. eller blogghysteri….!!!! Skönt att det hade sin förklaring…… Nu har man lite att läsa då…… Kramar A-M

 3. ann skriver:

  hahahahahaha…ligger flad af grin.
  Jeg er ny, så her bliver det ikke slemt.
  Som andre af dine læsere skriver, så gør
  det heller ikke så meget. Sjovt at følge din
  blog.
  Hej dååå og bra helg 😉

 4. petra skriver:

  Om du är vaken, kolla in SVT1… Extra gnälligt… man känner igen sig en del kan jag säga 🙂 Även om jag aldrig skulle erkänna det högt 😉

 5. Skulle precis fråga vad f**n är det som händer. Det ryker om telefonen och maken är övertygad om att jag är otrogen eftersom mobilen plingar till varje sekund.
  Så trevligt att Thomas är effektiv….hm 🙂 Fråga, kommer man få tusen nya mail när du lägger in bilder i varje inlägg? Vill bara veta så att jag kan taijma detta med en utekväll dagen innan så att gubbe blir nervös igen. Yeeehaaaa! 🙂

  1. Hahah, nä, det kommer du inte att få…ehh, tror jag i alla fall. Jag öppnar ju bara inläggen, pluttar in fotona och trycker på uppdatera. Det borde inte generera nåt mail tycker jag..Nästan hundra på det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..