Ett skepp kommer lastat…varje månad från och med nu

Manglade lakan från kemtvätten. 160 pickadoller.

Herregud, att det tog 40 år för mig att inse att man kan göra så här.

 1. Åsa skriver:

  Maj gadd va najs! När man bodde hemma hos mamma för länge sen brukade hon alltid mangla och det blir en helt annan känsla på lakanen då. Har tyvärr ingen plats för en mangel där vi bor nu, så det där är absolut en tänkbar lösning.

 2. Tid?
  Man sätter i ett lakan (eller två) när man ändå väntar på att tvättmaskinen ska bli klar eller vad man nu gör. Sen får det sitta tills nästa gång. Och hur många minuter tar det som ändå bara ”är”?

 3. Åsa skriver:

  Hjäääälp!!!!

  Jag premenuerar på din blogg och får dina inlägg till min mail. Nu har den hakat upp sig. Jag får heeeela din blogg på min mail. Min iphone bara plingar hela tiden. Jag har nu över 300 mail som bara är din blogg. Lite kul iofs men…. Nu tar jag bort prenumerationen för ett tag. 🙂

  Kram

  Älskar att läsa din blogg /Åsa

 4. Sicken strålande ide, en av dom bättre på länge faktiskt. 😉
  Kilopris skrev du nyss men hur många påslakanset är det på ett ungefär inkl underlakan..?

  Tur vi har dig som sätter nya griller i huvudet på en titt som tätt…;P

 5. Å va bra då skickar jag våra till dig så skickar du vidare dom va snällt av dig! Tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..