Det f i n n s sjukare människor än jag därute

Det var länge sedan jag skrattade så mycket som när jag läste det här:

Jag har följt din blogg några år och idag tänkte jag på dig och din blogg extra mycket. Jag är i Florida och var inne på en Super Target när jag blev akut bajsnödig. In på toaletterna som är oerhört fräscha, försöker lägga toapapper på sitsen eftersom jag är lite hysterisk när det gäller att sätta mig ngn annanstans. Toapappret blåser av hela tiden eftersom utblåset från ACn är riktad mot toastolen. Efter många försök står jag och lutar knät mot ena pappret samtidigt som jag försöker lägga papper på andra sidan och få av mig byxorna. När jag väl har lyckats komma ner på toastolen ser jag handväskan som jag hängt på dörren, får för mig att ngn ska sträcka armen över båsdörren och stjäla den. Lyckas få ner handväskan (jag är inte så lång och ännu kortare när jag sitter ner och gör the Dirty deed) hänger handväskan runt halsen. Sitter där och börjar le för mig själv och är glad att ingen filmat detta toalettbesök. Börjar då tänka på dig och dina besök på hemlighuset!

Nu ligger jag vid poolen känner lugnet och hoppas att inga tornados ska hitta hit och kände att jag var tvungen att berätta för dig att det är fler som har tokiga toalettbesök ute på byn. ”

 1. Julia skriver:

  Haha känner igen det så väl! Just USA brukar ju vara bra på att ha toalettsitsskydd annars men inte i det här fallet då hehe 😉 Visste ni ladies att dessa toasitsskydd nu kommit till Sverige? Är det bara jag som känner en löjlig lycka över detta? 😉 ToaSitsSkydd.se 🙂

 2. De e ALLTID skönt med dom som är värre än en själv. 🙂
  Tazz&Kram

 3. Soffan skriver:

  Kan tillägga att jag dessutom funderade på hur mycket de utanför såg in i springorna som är på varje sida av dörren och jag satt i båset mitt emot handfaten och den stora spegeln…… Lite hysterisk, jepp!
  Min make skrattade gott när han såg att du lagt ut detta.

  1. HEJ!
   Det kan omöjligt vara du som skriver på Pernilla Wahlgrens blogg. Det är en person som kallar sig för Soffan som skriver att hon inte vill höra om andras toalettvanor. Det skulle vara lite lustigt annars. Lite nyfiken om det är samma person.
   AGGE

   1. Agneta. Dina toalettbesök är inte intressanta. För någon!

    Skrivet av: Soffan 2012
    Det var den här kommentaren jag tänkte om det var du som hade skrivit. Det var ett tag sedan. Det skulle vara rätt roligt om det var du.

   1. Soffan skriver:

    Jag har aldrig varit inne på Pernilla Wahlgrens blogg vad jag vet. Jag har bara kommenterat 2-3 ggr på bloggar så det är inte jag på den bloggen.

    1. HEJ!
     Jag tänkte väl. Hade varit konstigt och lite lustigt annars. Tack för att du tog dig tid att svara. Det var en rolig toalett historia som du berättade. Det är ju smutsigt på golvet och det är ju ont om krokar på väggarna så vad gör man. Tycker det var en bra ide att hänga väskan runt halsen. Ingen dum idé alls faktiskt. Ha det så mysigt i Florida och akta dig för Alligatorerna. Min kusin bor i Florida och hon bor nära vatten där det finns alligatorer.
     KRAM AGGE

 4. Asså jag fattar inte hela grejen med att lägga papper på sitsen. Varför egentligen? Vad tror man kommer hända om man sätter sig på en offentlig toalett? Och vad tror man pappret skyddar emot?

  Och våra rövar är väl ändå inte speciellt fräscha när det kommer till kritan… eller? Huvudsaken är väl att man inte sätter sig i en kisspöl eller bajsklutt men utöver det så…?

  Nej, jag sätter mig ba. Ner med rövva. Inget krångel.

  1. Miss K skriver:

   Samma här

   För nöden har fan ingen lag

   För tyvärr har jag ofta sån osis att jag lyckas bli skitnödig när jag inte e hemma utan iväg nånstans, och då e de fan bara till o leta upp första bästa dass o ner med röva efter att kollat så det finns tillräckligt med papper

 5. Tinna skriver:

  Hahaha igenkänningsfaktor hög!
  Det behövs mycket pyssel för att kunna sätta sig på ett offentligt ställe!
  Helst ALDRIG!!!
  Härligt att läsa och grattis att dina läsare
  tänker på dig när dom gör nr 2 lixom….
  Men om det F I N N S sjukare människor därute??
  Det kan vi ju diskutera….
  *smile*

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..