Och hur gör man nu?

Tog vår lilla bil för att åka nånstans men efter några hundra meter så känner jag att det var nåt konstigt plus att det lät skumt. Jag blir nervös, vänder bilen och kör hem, för att i stället ta jeepen. När jag kliver ur bilen så ser jag det här.

Grattis. Mitt livs första punka.  Jag låtsas som om det regnar och tar den andra bilen. Om jag inte tänker på det så har det aldrig hänt. Det är väl så det funkar va?

Inte det inte.

Så vad gör man nu? Ringer man något 020-nummer så kommer det nån och fixar?

Eller går man och lägger sig och när man vaknar så har nån fe varit här och svingat sitt spö?

Ja, så gör vi.

I´m so fiffig.

 

 1. Liz skriver:

  Jag får punka varenda jävla sommar, fattar själv inte hur jag bär mig åt. I skrivande stund står bilen ute på jobbets parkering med en skitstor skruv i vänster framdäck och väntar på att få nya däck om en timme.

  Dock vägrar jag lära mig att sätta på reservhjul och sånt. Jag ringer varendea man jag känner, därrar på underläppen och låter sådär härligt nödställd. Funkar varje gång.

 2. ann skriver:

  Ja, jeg havde sat mig ned ved siden af, eller bag bilen og tudet…i håb om at en sød og empatisk person som var stoppet for at hjælpe 😉

 3. Anki skriver:

  Otur, men du tog dig hem ”på egen maskin!”. Själv fick jag idag stopp på E4:an…Det blev bärgningsbilen hem. Inte kul, hade helt andra planer… Men men kunde varit värre! Trevlig fortsättning på söndagen!

 4. Helene skriver:

  Men, har ni hade Volvo-assistans? Då är det väl bara att ringa dem! Annars tycker jag också att grann-slyngeln ska fixa det.

  1. Jo det har vi, men jag tänkte att maken skulle fixa det och så får jag se på…så att jag vet..till nästa gång…not.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..