Årets tråkigaste dag alla kategorier

När jag var liten så var Långfredagen världens tråkigaste dag. Allt var stängt. Nåt måste ha hänt på vägen för nu tycker jag midsommardagen är helt värdo.  I går morse drog jag iväg till Finfrun här i hooden för att få ett par timmar att försvinna.

Sen skulle maken köra mig till den lokala ICA-butiken 200 meter hemifrån, eftersom det regnade. När vi kom dit så var det stängt så det var bara att åka vidare till CityGross.

Alldeles för sent inser jag vad jag har på mig:

 Knallblå myskläder, neongrön t-shirt. Och allt toppas med ett knall-lila blingbling-diadem som jag lånade av talibanen tidigare på morgonen.

Fast, de matchade mina nya lila glasögon, alltid nåt.

Jag toppade det hela med turkosa tånaglar.

Jag

såg

för

jävlig

ut.

Men alla midsommarbakfulla tomtar på CityGross hade annat att tänka på så jag brydde mig inte. Maken släppte av mig hemma för vidare färd till jobbet, och jag skulle storstäda i huset. Alltså, ”storplocka”. Var tanken. Men efter litet pliktskyldigt plock så gav jag upp.

Surfade runt på lite bloggar men få hade uppdaterat. Boring. Har alla ett liv utom jag alltså?

Talibanen hade en kompis hemma och de frågade om de fick bada i bubbelbadkaret . Nemas problemas, sa jag. 8 minuter senare sov jag djupt på soffan. Tills de dundrade nedför trapporna efter en timme med telefonen i handen: ”mamma, får xxx sova här?!” I luren var grannen. Som också hade synpunkter på de andra grannarnas midsommarfirande. Själva hade de kommit hem mitt i natten och somnat av ren utmattninng.

Efter 40 minuters chitchattande så bjöd jag över mig själv. Allt för att slippa röja i huset. Såg till att spendera tillräckligt många timmar där så att det skulle vara för sent för att anstränga sig i hemmet.

Herregud vilken skitdag. En dag helt i onödan.

Idag söndag.

Idag städa.

Suck.

Och boring dag genererar boring inlägg.

 

 1. ann skriver:

  sådan ser alle ud, der hvor jeg bor…det er så slemt, at jeg har præsteret at køre min datter i skole iført nattøj…he he

 2. PGW skriver:

  Jamen du matchade väl CityGross egna färger lite där? Du kanske var jättesnygg i färgsammanhanget i butiken?

 3. Din handlarutstyrsel må ha varit iögonfallande men jag upptäckte (när jag kom hem) att jag klivit in i centrumgallerian med otroligt skitiga ben. Jag hade stått på knä på gräsmattan strax innan och planterat om blommor 🙂

 4. Miss K skriver:

  HA HA….. snygg outfit

  Vart var alla paparazzies när du rände runt i den här outfiten *s*

 5. Miss K skriver:

  Usch…tala inte om städning, har ignorerat min lite för länge
  Har inte haft ork lr ja iaf ingen lust o städa men men…. får väl ta tag i de nån gång

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..