Jo, tuttar, boobs, lökar, boppar…nu ska vi prata pattalajnen

Jag har ju en bloggläsare sen hundra år, som jobbar i behå-branschen: Helene Hogengård. Hon driver en mycket uppskattad hemsida där man inte bara kan beställa behå:ar utan även få proffshjälp via mail och telefon. Hennes behå:ar finns i välsorterade butiker runt om i landet, men hon säljer alltså även direkt till oss privatpersoner. Man kan ju lätt tro att det är svårt att köpa behå på distans, men Helene har bevisat att det faktiskt går.

Och det är inte kattskit hon säljer:

coco_384

För mig är det viktigaste att behån sitter som gjutet OCH att den är snygg. Jag är en sån som hittar jag en modell så håller jag mig till den. Och hellre att jag lägger ett par hundra extra om jag vet att den dessutom håller längre, än nåt billigt skit. Visste ni t ex att man inte ska ha sköljmedel tillsammans med behå:ar? Då sabbas elasticiteten. Hade ingen aning om det.

Tänkte be Helene att skriva ned lite tips och aha-grejer, så kan jag lägga ut det här.

Jag har beställt några stycken behå:ar av henne, som ligger på ICA och väntar så ikväll när hela Sverige kollar fotbolls-EM så ska jag ha behå-kalas i mitt badrum.

I alla fall. Eftersom jag gillar bröst, utan att vara flata, så tänkte jag att vi skulle göra nåt kul här. Jag vet nämligen att de flesta av oss går omkring med helt fel storlek och när man väl kommer underfund med vad som passar en så är det ett hallelujamoment. Ni män fattar ingenting och ni har det lite lättare: en snorrborre behöver inget stöd utan den kan dingla fritt i vilka kalsonger som helst. Typ.

Jag har tiggt till mig några behå:ar från Helene som jag tänkte lotta ut till er men nu kommer haken, hehe, håll i hatten:

Jag vill att ni mailar mig (mona@hemslojdsprodukter.se) en bild på era tits i den behå som ni använder mest och håll inte på att göra era snygga för bilden får bara vara från halsen och ned till strax under bopparna. Om ni inte grejar det så beskär jag bilden åt er. Ta den framifrån och inte nedifrån.  Och fuska inte med att lägga titsen till rätta för att det ska se så bra ut. Upp med tröjan, poff poff, klart! 3 sekunder.

Jag kommer lägga ut ALLA bilderna här i bloggen men givetvis i n t e skriva vem de tillhör, sen så röstar alla läsare fram fem finalister.

Jag har bett Helene att hon ska hjälpa mig att välja ut tre av dessa fem, som kommer få varsin behå. Behån kommer vara anpassad exakt efter de boppar som ska husera där.  Vilkoret för vinnarna är att de skickar mig ”efter”-bilder. För att jag är så jefla nyfiken!

Hit me ladies!

Och det spelar ingen roll om det är myggbett eller lökar modell elefantsize, alla tuttar är välkomna.

Var inga mesar nu utan fram med mobilerna och häng ut dom. Det här kommer bli skitkul.

 1. SoP skriver:

  Jag har inga storleksproblem- men klarar inte av axelband pga av värk/arbetsskada/nackskada o kan bara ha en bh på mig några timmar o mår ganska jefeligt efteråt. Provat bandåer,olika sportbh´ar , mycket Br-e-eda o ”bekväma” axelband men icke- En del balkonetter funkar några timmar men sen vill de spränga bröstkorgen på mig- Så jag har bara ett vanligt linne till vardags, men jag verkligen Hatar att ha brösten lösa o ”hud mot hud”.

 2. Jennie skriver:

  Trevligt initiativ, ska bli intressant att se bilderna 🙂 Då fruktansvärt vanligt att folk har fel storlek!
  Själv tänker jag ej delta då jag är verkligen supernöjd med mina BH:ar, som jag köper av en tjej som jobbar med BH-partyn! Innan henne var jag fruktansvärt less på alla H&M och kappahl BH:ar som satt illa, töjde ut sig och inte höll tuttarna på plats för fem öre. De skavde och man hade snygga valkar i ryggen av banden. Hade kunnat kapa av tuttarna för att slippa eländet.
  Men nu älskar jag mina bröst och skulle kunna sova i mina BH:ar! Sån jävla skillnad det är när man hittar rätt!

 3. En bild är på väg.

  Om man har tur kanske man kan få tips om vad som passar om inte annat! 🙂

  Maken tyckte jag var riktigt konstig som sprang runt till de olika speglarna för att försöka få en sån bra bild som möjligt utan en massa skuggor… ha ha

 4. Freya som Helene verkar ha är så överlägsna, mitt liv är före och efter Freya, jag har 30 stycken….love them all <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..