Och mitt när man är som på mest dåligt humör, så tittar solen fram

Meddelandefält:

Hej!

För flera veckor sedan mailade jag dig ang brickan ”barnbarn är livets efterätt” och du o din kollega Kajsa fixade det jättesnabbt och det blev en uppskattade present till svärmor (hon älskade den!) Jag vill bara tacka för den snabba o proffsiga servicen, underbart att ha att göra med folk som vet vad det innebär att ha ett serviceyrke! Framförallt blev jag extra glad att ni gjorde jobbet när ni lanserade er hemsida bara ca två veckor efter! Vissa personer hade bara hänvisat till den. Tack! o fortsätt blogga, det förgyller min vardag!

Vänliga hälsningar

Mia (www.enmakalostvanligfamillj.wordpress.com)

 1. Mia skriver:

  Kul jag kunde pigga upp din dag! Skönt när man kan ge tillbaka, din blogg har gett mig massor av skratt!!!!

 2. Carina skriver:

  Nu känner jag mig dum på riktigt… Vad är det för sida DH? Som man kan beställa så fina prylar på?!?!

  1. Klicka på annonsen till höger. Den är inte helt klar, men den funkar..

 3. Sara skriver:

  Läste ditt inlägg om muschen och epilatorn, och konstaterade att du nog var mer än lovligt knasig. Själv har (hade) jag bara lite ljust fjun på överläppen men tyckte inte att det syntes alls. Dagen efter jag läst ditt inlägg utbrister en av tonåringarna på jobbet: nu tror jag du får ta och raka dig snart. Säger bara: SM i dåligt självförtroende! Det har gnagt sedan dess så i morse gjorde jag slag i saken, inte epilatorn – så galen är jag inte!! Nej, jag följde råden i kommentarsfältet och använde mig av vaxremsor – och herrejävlar vilket misstag det var!!! Let me tell ya – it hurts like hell!!! Så idag har jag inte gått omkring och oroat mig över muschen. Nope – inte alls!! Att det ser ut som om jag har ett babianarsle mitt i fejjan vad gör det??? Det måste ju vara ett mycket bättre alternativ än musche iaf? Med jämna mellanrum har jag muttrat för mig själv: jävla Mona! Varför fick hon mig att grubbla på detta? För att sen fråga mig själv: -VARFÖR lyssnade jag inte på Mona och gjorde detta en dag då jag inte skulle möta en massa människor?

  1. Hahahahaha, förlåt men jag tror jag kissar på mig! Tack för att du delar med dig…babianarslet…

   1. Sara skriver:

    🙂 DeN bjuder jag på! Kan i alla fall konstatera att det inte kommer att hända en gång till på en arbetsdag, för jäklar vad läppen blev irriterad och svullen! Och helt ärligt – blir det någon fler gång vete fan om jag inte testar epilatorn! 😉

 4. Det är ruskigt skönt att få uppmuntrande tillrop ibland. Det väger inte upp allt skäll man får men det känns i alla fall bättre 🙂

 5. Dumma sol! 😉 Aldrig får man va på dåligt humör länge …. Så trevlig denn brickan låter! kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..