ANNONS
Influencer Argentur är en del av© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00

Monas Universum ansvarar för det innehåll som publiceras på denna blogg. För frågor om innehållet kontakta mona@monasuniversum.se. Bloggen ligger på plattformen Tailsweep som använder cookies. För dessa cookies och de personuppgifter som kan komma att behandlas i samband med cookies ansvarar Bonnier Magazines & Brands AB. Mer information finner du här

Och mitt när man är som på mest dåligt humör, så tittar solen fram

Jobbet & jag

Mina läsare

Meddelandefält:

Hej!

För flera veckor sedan mailade jag dig ang brickan “barnbarn är livets efterätt” och du o din kollega Kajsa fixade det jättesnabbt och det blev en uppskattade present till svärmor (hon älskade den!) Jag vill bara tacka för den snabba o proffsiga servicen, underbart att ha att göra med folk som vet vad det innebär att ha ett serviceyrke! Framförallt blev jag extra glad att ni gjorde jobbet när ni lanserade er hemsida bara ca två veckor efter! Vissa personer hade bara hänvisat till den. Tack! o fortsätt blogga, det förgyller min vardag!

Vänliga hälsningar

Mia (www.enmakalostvanligfamillj.wordpress.com)

Och mitt när man är som på mest dåligt humör, så tittar solen fram

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.